29.11.2021 Jämsän Terveyden ja Jokilaakson Terveyden toimitusjohtajaksi Seppo Kariniemi

Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyrityksen Jämsän Terveyden sekä Pihlajalinnan ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yhteisyrityksen Jokilaakson Terveyden toimitusjohtajaksi on valittu Seppo Kariniemi (s. 1983). Valinnan ovat tehneet Jämsän Terveyden ja Jokilaakson Terveyden hallitukset.

Seppo Kariniemi aloittaa tehtävässään tiistaina 22.2.2022. Jämsän Terveyden ja Jokilaakson Terveyden nykyinen toimitusjohtaja Teija Kulmala puolestaan jatkaa tehtävässään Pihlajalinna-konsernin operatiivisena johtajana.

Kariniemi toimi viimeksi sosiaali- ja terveysyhtiö Luona Oy:n liiketoimintajohtajana. Hän vastasi tehtävässään yli 300 työntekijän terveyspalveluliiketoiminnasta ja Luonan lääkäriliiketoiminnasta. Aiemmin hän on toiminut myös asiakkuusjohtajana Luona Oy:ssa, toimitusjohtajana terveystarvikemyymälä Linctus Oy:ssa ja johtajana finanssitoimialalla Lowell Oy:ssa. Lisäksi häneltä löytyy yli 10 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta muun muassa rahoitusjohtajan, rahoituspäällikön ja kehityspäällikön tehtävistä.

Koulutukseltaan Kariniemi on liiketoimintajohtamisen maisteri (Master of Business Administration, MBA).

– Odotan innolla tätä mahdollisuutta. Omilla vahvuuksillani pystyn auttamaan yhtiötä edelleen menestymään ja kehittymään muuttuvassa toimintaympäristössä yhteistyössä konsernin, Jämsän kaupungin ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa. Jatkossakin panostamme ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaisiin sote-palveluihin, Kariniemi avasi.

– Seppo Kariniemi vakuutti meidät johtamisosaamisellaan. Hänellä on vankkaa johtamiskokemusta sekä sote-toimialalta että muilta toimialoilta. Toivotan Sepon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme rakentamaan vaikuttavia sote-palveluita, Pihlajalinnan operatiivinen johtaja Teija Kulmala kommentoi.