14.8.2017 Pihlajalinna avaa uuden lääkärikeskuksen Seinäjoen keskustaan

__Kotimaisessa omistuksessa oleva Pihlajalinna avaa uuden täyden palvelun lääkärikeskuksen Seinäjoen keskustaan helmikuun 2018 alussa. Täysin uudet toimitilat tulevat sijaitsemaan Keskuskadulla ns. Parkitus-kiinteistön ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.
__
Uutta lääkärikeskusta varten on perustettu Pihlajalinna Seinäjoki Oy, joka on Pihlajalinna Terveys Oy:n tytäryhtiö. Pihlajalinnan nykyisen Hyllykallion toimipisteen (entinen Kompassi) lääkärikeskustoiminta tulee siirtymään Keskuskadulle osaksi uuden lääkärikeskuksen toimintaa. Hammasklinikka jatkaa toimintaansa Hyllykallion toimipisteessä.

”Toimintamme Seinäjoella tulee uuden lääkärikeskuksen myötä laajentumaan huomattavasti. Saamme käyttöömme kolmekymmentä nykyaikaista vastaanottohuonetta. Pihlajalinna Seinäjoesta tulee täyden palvelun lääkärikeskus: yleis- ja erikoislääkärien vastaanottojen lisäksi meillä on laajat laboratorion ja kuvantamisen tutkimuspalvelut, mukaan lukien uusinta tekniikkaa oleva magneettikuvauslaite. Lisäksi meillä on kaksi leikkaussalia heräämötiloineen, fysioterapeuttien vastaanotot sekä kattavat työterveyspalvelut”, kertoo Pihlajalinnan lääkärikeskusten aluejohtaja Timo Luomaranta.

”Pihlajalinna haluaa olla aidosti kotimainen, paikallinen toimija ja työllistäjä. Tämän vuoksi Seinäjoen uutta lääkärikeskusta varten on perustettu uusi osakeyhtiö, Pihlajalinna Seinäjoki Oy, jonka osakkuutta tarjotaan uuden lääkärikeskuksen ammatinharjoittajille ja henkilökunnalle. Ammatinharjoittajien ja henkilökunnan rekrytoinnit käynnistyvät lähiviikkoina”, jatkaa Luomaranta.

Pihlajalinna Seinäjoen uuden toimipisteen käyntiosoite on Keskuskatu 5. Keskeinen sijainti Seinäjoen keskustassa uuden parkkihallin välittömässä läheisyydessä takaa hyvät pysäköintitilat niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Matkakeskus ja rautatieasema sijaitsevat lähellä, joten lääkärikeskus on hyvin saavutettavissa myös julkisella liikenteellä.

Lisätietoja:

Timo Luomaranta
aluejohtaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset
p. 0400 567 980, [email protected]

Vesa Numminen
työterveysmyynti, Pihlajalinna Työterveys
p. 0400 906 448, [email protected]