Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot siirtyvät Hammas Hohteelle huhtikuun alussa

Pihlajalinnan suun terveydenhuollon toimintojen kauppa Hammas Hohde Oy:lle on vahvistettu tänään 31.3.2023. Kauppaan kuuluvat 16 klinikkaa ja noin 200 suun terveyden ammattilaista siirtyvät huhtikuun 2023 alusta Hohteelle. Kauppa on osa Pihlajalinnan liiketoimintarakenteen yksinkertaistamista. Pihlajalinnan julkisissa palveluissa suun terveyden palvelut jatkuvat yhtiön tuottamana kuten tähänkin asti.

Sijoittajauutinen, 31.3.2023 klo 16.45

– Yksinkertaistamme liiketoimintarakennettamme yksityisissä terveyspalveluissa ja keskitymme valittuihin kokonaisuuksiin, kuten esimerkiksi kattaviin leikkaustoiminnan palveluihin. Suun terveyden palveluita tarjotaan jatkossakin asiakkaille tiiviillä kumppanuusmallilla yhdessä Hohteen kanssa. Tämä näkyy myös siten, että Hohteelle siirtyvät klinikat jäävät lääkärikeskustemme tiloihin niiltä osin kuin ne nyt näissä sijaitsevat. Lisäksi Hohteen osaaminen ja panostukset suun terveyden palveluihin parantavat valtakunnallista tarjontaa entisestään esimerkiksi työterveysasiakkaillemme, sanoo Pihlajalinnan väliaikainen toimitusjohtaja Mikko Wirén.

– Pihlajalinnan hammasklinikoiden siirtyminen Hohde-konserniin on meille merkittävä askel. Jatkossa toimimme 21 paikkakunnalla 33 toimipaikassa ja noin 500 ammattilaisen voimin. Nyt pystymme strategiamme mukaisesti auttamaan asiakkaitamme kattavasti eri puolilla Suomea, sanoo Hammas Hohteen toimitusjohtaja Ville Pesonen.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Lisätietoja:
Pihlajalinna: Tuula Lehto, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, puh. 040 5885 343, [email protected]
Hammas Hohde: Ville Pesonen, toimitusjohtaja, puh. 050 435 2831, [email protected]