16.11.2021 Pihlajalinna ja Pälkäneen Luja-Lukko yhteistyöhön

Pihlajalinna ja Pälkäneen Luja-Lukko ovat solmineet 2+1-vuotisen yhteistyösopimuksen.

Sopimus tuo pälkäneläisseuran saataville Pihlajalinnan kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriodiagnostiikan sekä kuvantamistutkimukset sekä kliinisfysiologiset tutkimukset.

─ Kumppanuus Pihlajalinnan kanssa tarjoaa meidän urheilijoille selkeän hoitopolun. Loukkaantumisen tai hoidon tarpeen sattuessa korkeatasoiseen hoitoon pääsee helposti ja nopeasti, Luja-Lukon toiminnanjohtaja Kimmo Ketola toteaa tyytyväisenä.

Yhteistyö näkyy Luja-Lukon lajeista lentopallon, salibandyn ja koripallon miesten edustusjoukkueiden peliasujen lisäksi seuran verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Luja-Lukko pelaa kotiottelunsa Pälkäneellä, upealla Kostia Areenalla.

Osana yhteistyösopimusta mukana on myös Pihlajalinna Bonus. Bonusta Luja-Lukolle kerryttävät kaikki seuran jäsenten tai kannattajien yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta.

– Meille on tärkeää olla suomalaisten urheiluseurojen pitkäaikainen ja luotettu kumppani. Näemme, että urheilu ja liikunta tukevat kokonaisvaltaisesti ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Urheilija pääsee meillä aina nopeasti tutkimuksiin ja hoitoon, sillä asiantuntijamme tuntevat eri lajit ja niille tyypillisten vammojen hoidon. Tärkeä osa urheiluseurayhteistyötä on myös vammojen ennaltaehkäisy, Pihlajalinnan Urheiluklinikan palvelupäällikkö Vesa Linna kertoo.

Lentopallon, salibandyn ja koripallon lisäksi Pälkäneen Luja-Lukon lajivalikoimaan kuuluvat jalkapallo, jääkiekko, luistelu, suunnistus ja yleisurheilu.

Tutustu tarkemmin Pälkäneen Luja-Lukkoon tästä.