24.11.2021 Pihlajalinnan Outokummun lääkärikeskus uudistuu

Pihlajalinnan Outokummun lääkärikeskus sai täysin uudistetut toimitilat osoitteesta Kiisukatu 6. Avajaisia vietetään 24. marraskuuta. Uusissa tiloissa lääkärikeskus palvelee maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–14. Muuton myötä lääkärikeskuksen palvelut ja resurssit monipuolistuvat.

Lääkärikeskus tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluita joustavasti. Lääkärien vastaanottojen lisäksi on saatavilla työterveyshuoltoa, laboratoriopalveluita sekä erilaisia lääketieteellisiä tutkimuksia useilla erikoisaloilla.

Uusina palveluina uudistetussa lääkärikeskuksessa on tarjolla muun muassa univalmennusta. Lisäksi lääkäripalvelut ovat vahvistuneet ja fysioterapian palveluita lisätään uusien tilojen myötä.

─ Olemme erittäin tyytyväisiä toiminnan käynnistymiseen uusissa, viihtyisissä ja ajanmukaisissa tiloissa Outokummussa. Monipuolisemmat tilat mahdollistavat toiminnan laajentamisen asiakkaitamme paremmin palvelevaksi. Myös erikoislääkäreiden vastaanottomahdollisuudet tulevat uusien tilojen myötä paranemaan huomattavasti. Lääkärikeskuksemme on loistavasti asiakkaiden saavutettavissa, tulivatpa he omalla autollaan tai julkisilla, Pihlajalinnan palveluvastaava Annamari Komulainen kertoo.

Avajaispäivänä 24.11.2021 klo 11–13 kaupunkilaiset ja asiakasyritykset pääsevät tutustumaan lääkärikeskuksen uusiin toimitiloihin. Tarjolla on muun muassa täytekakkua ja kahvia. Lisäksi kävijöiden kesken arvotaan Pihlajalinna-tuotteita.

Tutustu Pihlajalinnan Outokummun lääkärikeskukseen tästä.