15.9.2022 Olympiavoittaja Iivo Niskanen valitsi terveyskumppanikseen Pihlajalinnan

Kotimainen lääkärikeskusyhtiö Pihlajalinna laajentaa hiihtolajiyhteistyötään aloittamalla monivuotisen kumppanuuden Iivo Niskasen kanssa. Kolminkertaiselle olympiavoittajalle oma keho on tärkein työkalu, minkä vuoksi terveyskumppanin valinta on merkittävä osa kokonaisuutta.

Iivo-X-Pihlajalinna-38

Pihlajalinnalla on vankka tausta suomalaisen urheilun tukijana. Sopimus maamme suosituimman urheilijan kanssa on yhtiölle merkittävä lisäys urheilukumppanuuksiin, joihin sisältyy myös viime vuonna julkistettu yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa.

Niskanen on kumppanuudesta mielissään, sillä omasta kehosta huolehtiminen on luonnollisesti urheilun ykkösprioriteetti.

– Pihlajalinnan huippuosaajat ovat apunani harjoittelussa, kehonhuollossa ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä sekä hoidossa. Pihlajalinnan lääkärikeskusverkoston tiimi eri alojen asiantuntijoineen tukee minua parhaalla mahdollisella tavalla huipputuloksien tavoittelussa, Niskanen sanoo.

Tukena entistä laajempi urheilulääketieteen asiantuntijuus

Pihlajalinnassa urheilijalle tarjotaan yksilöllinen hoitopolku, jossa asiakas ohjataan heti oikean terveydenhuollon asiantuntijan luo. Tarvittaessa urheilijaa tukee moniammatillinen tiimi, joka ymmärtää urheilijan lajia ja taustaa.

Pihlajalinnan liikunta- ja urheilulääketieteen asiantuntijuus vahvistui aiemmin tänä vuonna entisestään, kun yhtiö hankki Pohjola Sairaalan toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

– Pihlajalinna on koko Suomen lääkärikeskus, ja tarjoamme Iivolle terveydenhuoltopalvelut juuri siellä, missä hän niitä tarvitsee. Samat erikoislääkärien vastaanotot, sairaalapalvelut ja monipuoliset etäasiointimahdollisuudet ovat totta kai tarjolla kaikille muillekin kuluttajille, Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen sanoo.

Pihlajalinnan brändistä ja kumppanuuksista vastaava johtaja Suvi Syrjälä kertoo, että yhteistyö Niskasen kanssa on yhtiölle luonteva valinta jatkaa panostusta hiihtolajeissa, jotka koetaan Suomessa hyvin perinteisenä ja rakkaana osana niin penkkiurheilua kuin talviharrastusvalikoimaa. Yksi yhteistyön tavoitteista on tuoda urheilija ja laji lähemmäs katsojaa.

– Yhdessä Iivon kanssa meillä on monipuolinen suunnitelma tuottaa kiinnostavia sisältöjä huippu-urheilijan arjesta. Pihlajalinnalle tämä kokonaisuus on erittäin mieluisa ja pelaa hyvin yhteen Urheiluklinikka-konseptimme kanssa. Me tarjoamme terveyden moniammatillisen kivijalan, joka mahdollistaa urheilijan menestymisen, Syrjälä sanoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tuula Lehto, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, p. 040 5885 343 tai [email protected]
Miro Rousku, CEO, TMG Management Oy, p. 050 367 8054 tai [email protected]

Iivo-X-Pihlajalinna-33 5MB

Lue lisää

Pihlajalinnasta Suomen Hiihtoliiton virallinen pääyhteistyökumppani
Pihlajalinna ja Suomen Jääkiekkoliitto aloittavat monivuotisen yhteistyön