Pihlajalinna huolehtii jälleen jääkiekon MM-kisojen pelaajien terveydestä Tampereella

21.11.2022

Pihlajalinna on vuoden 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Pihlajalinna huolehtii jälleen myös pelaajien ja kiekkokansan terveydestä koko turnauksen ajan Tampereella 12.–28.5.2023.

Pihlajalinna tuo MM-kisojen käyttöön oman terveydenhuollon osaamisensa vastaamalla muun muassa kuvantamispalveluista, joita hyödyntämällä pelaajia pystytään tutkimaan nopeasti – tarvittaessa jopa ottelun aikana. Pihlajalinna tarjoaa kisaorganisaation tueksi myös huipputason erikoislääkäripalvelut ja laboratoriodiagnostiikan.

– Vuoden 2022 kotikisoissa onnistuimme hienosti auttamaan pelaajia ja kisakansaa tapahtumien keskellä. Tämä oli myös ainutlaatuinen oppimiskokemus henkilöstöllemme. Kun meille tarjoutui toinen mahdollisuus osallistua kotikentällämme Tampereella, emme epäröineet hetkeäkään, vaan olemme jälleen koko osaamisellamme mukana auttamassa kisoissa. Meille nopean avun tarjoaminen aina erilaisiin erikoissairaanhoidon tarpeisiin, kuten ortopedisiin leikkauksiin, on toimintamme ydintä, kertoo toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

Lisätietoja

Tuula Lehto
viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
puh. 040 5885 343 tai [email protected]

Lue myös: