23.5.2018 Pihlajalinna ja LähiTapiola Pirkanmaa tiivistävät yhteistyötä

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Pihlajalinna ja LähiTapiola Pirkanmaa tiivistävät paikallista yhteistyötä Pirkanmaalla. Uuden yhteistyösopimuksen mukaisesti LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveysneuvontaa, etälääkäripalvelua ja hoitoonohjausta toteuttaa Pihlajalinna. Yhteydenotolla saa myös korvausasian vireille eli palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan korvauspalvelua.

LähiTapiolan Pirkanmaan ensisijainen terveyspalvelukumppani on Pihlajalinna, jonne LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ohjaa hoitoa tarvitsevan asiakkaan.

”Uuden sopimuksen tavoite on parantaa asiakaskokemusta sujuvoittamalla asiakkaiden saamaa palvelua ja ohjata asiakkaamme heti ensisijaisen kumppanimme hyvien palveluiden pariin. Nämä palvelut sisältävät myös puhelimessa annettavan neuvonnan ja etälääkäripalvelun”, sanoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela. ”Lisäksi haluamme, että asiakkaamme voivat hyödyntää Pihlajalinnan asiantuntemusta ja pilottihankkeissamme yhteistyössä syventynyttä osaamista. Esimerkiksi Urheilijaturvamme ja Pihlajalinnan Urheiluklinikka sekä meidän Työkykyvakuutuksemme ja Pihlajalinnan työterveyshuolto yhdessä luovat asiakkaillemme lisäarvoa”, jatkaa Kuusela.

”Pihlajalinna on tehnyt pitkäjänteistä yhteistyötä LähiTapiolan kanssa. Yhteistyön tiivistäminen ja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden palvelun monipuolistaminen on Pihlajalinnalle tunnustus erinomaisista palveluista ja sujuvista hoitoketjuista, joita yhteistyön syventyessä edelleen parannamme”, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.