10.6.2022 Pihlajalinna Kuopion toiminnot muuttavat vaiheittain Leväsentielle

Pihlajalinna Kuopion lääkärikeskuspalvelut vaihtavat osoitetta, kun palvelut siirtyvät asteittain Koljonniemenkadulta Leväsentielle entisen Pohjola Sairaalan tiloihin. Ensimmäisenä 25. huhtikuuta alkaen uuteen osoitteeseen siirtyivät osa erikoislääkäripalveluista.

Leväsentiellä on toiminut 25.4. alkaen erikoisaloista korva-, nenä ja kurkkutautilääkärit, lastenlääkärit, ortopedia, plastiikkakirurgia, urologia, gynekologia, verisuonikirurgia, neurokirurgia, kliininen neurofysiologia, reuma, iho, fysiatria ja neurologia. Leikkaustoiminta niin ikään on kokonaisuudessaan siirtynyt Leväsentielle.

Toistaiseksi Koljonniemenkadulle jää vielä työterveysasiakkaiden palvelut, gastroenterologia, kardiologia, psykiatria ja nuorisopsykiatrian palvelut. Näiden lisäksi myös laboratoriopalvelut ja kuvantaminen jatkavat vielä vanhassa paikassa. Tiedotamme myöhemmin näiden palveluiden siirtymisestä Leväsentielle, kun aikataulu on selvillä.

Vaikka muutto tapahtuukin asteittain, ennen pitkää kaikki Kuopiossa olevat lääkärikeskuspalvelut on saatavilla Leväsentieltä.

Pihlajalinna Hammasklinikka Kuopio palvelee myös jatkossa Suokadulla ja Viestikadulta löytyy kuvantamisen palvelut Kallaveden työterveyden ja YTHS:n asiakkaille.

− Muuton kokonaisuudessaan toteuduttua asiakas saa Leväsentien toimipisteestä kaikki palvelut saman katon alta. Se tulee palvelemaan yksityisasiakkaita, kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita sekä luonnollisesti työterveys- ja kunta-asiakkaitamme, aluejohtaja Harri Turunen kertoo.

Muuttovaiheessa asiakkaan on ajanvarauksen yhteydessä ensisijaisen tärkeää tarkastaa, missä toimipisteessä oman palvelun vastaanotto on.

Katso Pihlajalinna Kuopio Leväsentien yhteystiedot ja aukioloajat.