Pihlajalinna laajensi palveluitaan ja avasi uusissa tiloissa Lappeenrannan ytimessä

Pihlajalinna Lappeenranta on muuttanut uusiin tiloihin. Uusi toimipiste sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 9. Lääkärikeskuksen koko kasvaa ja palvelut laajenevat merkittävästi tarjoten lisää valikoimaa alueen asukkaille. Uudessa yksikössä vastaanottoaikoja on tarjolla myös iltaisin ja lauantaisin.

Lehdistötiedote, 27.3.2023, klo 9.00

Marianaukion kupeessa, osuuspankin talossa sijaitsevassa uudessa lääkärikeskuksessa palvelee työterveys- ja yleislääkärien lisäksi mm. gynekologian, kardiologian, ortopedian, neurologian, neuropsykologian, reumatologian ja urologian erikoislääkäreitä.

Palvelutarjontaan kevään mittaan tulee myös uusia erikoisaloja, kuten fysiatria ja gastroenterologia, jonka myötä toimipisteessä tehdään jatkossa myös mahalaukun ja suoliston tähystyksiä. Pihlajalinnan omaan palveluvalikoimaan tuleva tähystystoiminta, jota on toteutettu aiemmin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yhteistyökumppanina, on merkittävä palvelulaajennus.

Lääkärikeskuksessa on saatavilla myös fysioterapia- ja laboratoriopalvelut sekä ultraäänitutkimukset. Huhtikuun aikana uutena palveluna aloitetaan myös röntgenpalvelut.

– Upouudet tilat keskeisellä ja tunnetulla paikalla kaupungin ytimessä ovat herättäneet positiivista kiinnostusta toimintaamme kohtaan niin asiakkaissa kuin ammattilaisissa. Muuttoprojekti eteni suunnitellusti aikataulussaan paikallisten tekijöiden voimin. Uudet nykyaikaiset tilat ja laajentunut palvelutarjontamme luovat meille loistoedellytykset palvella alueen asukkaita entistä paremmin, toteaa Pihlajalinnan Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan toiminnoista vastaava Krista Ikäläinen.

Uudessa lääkärikeskuksessa on noin kaksikymmentä vastaanottohuonetta. Sisäänkäynti tapahtuu osuuspankin sisäänkäynnistä Marianaukion puolelta. Pysäköintipaikkoja löytyy kadunvarsilta ja pysäköintihallista, josta on suora kulkuyhteys lääkärikeskuksen tiloihin. Paikalle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä.

– Entistä kattavammat terveydenhuollon palvelut tuovat lappeenrantalaisille lisää valikoimaa ja uudet toimitilat elävöittävät Marianaukion keskustaympäristöä. Näillä tekijöillä on eittämättä alueen elinvoimaa vahvistava vaikutus, kiteyttää Ikäläinen.

– OP Etelä-Karjalan puolesta toivotamme Pihlajalinnan tervetulleeksi. Nyt toimitalossamme on OP Ryhmän pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluiden lisäksi monipuolisesti terveydenhoitoalan palveluita ja kaikille avoin lounas- ja tilausravintola, kertoo pankinjohtaja Jussi Karjalainen.

Pihlajalinna Lappeenrannan uudessa toimipisteessä järjestetään avoimet ovet asiakkaille 21.4.2023.

Lisätiedot:
Krista Ikäläinen, puh. 0400 734 627, [email protected]

Pihlajalinna Lappeenranta

Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajista. Konserni tuottaa muun muassa lääkärinvastaanottopalveluita ja erikoissairaanhoidon, työterveyden ja suunterveyden palveluita sekä asumis- ja hyvinvointipalveluita. Pihlajalinna tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantomalleja, joilla julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöllä taataan laadukkaat palvelut kansalaisille. Vuonna 2022 Pihlajalinnan liikevaihto oli 690,5 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä yli 7 000. Pihlajalinnan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lue lisää www.pihlajalinna.fi.