11.1.2021 Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajaksi Juha Viitasaari

Pihlajalinnan sekä Alavuden, Ähtärin, Kuortaneen ja Soinin yhteisyrityksen Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajaksi on valittu kuortanelaissyntyinen Juha Viitasaari (s. 1987). Valinnan teki yhteisyrityksen hallitus kokouksessaan 11.1.2021.

Viitasaari aloittaa tehtävässään viimeistään 9.3.2021. Nykyinen toimitusjohtaja Tero Järvinen siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtoon.

Juha Viitasaari toimii tällä hetkellä Virtain kaupunginjohtajana. Aiemmin hän on toiminut Soinin kunnanjohtajana, ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen asiantuntijana sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun projektipäällikkönä.

– Odotan innolla tätä mahdollisuutta. Pääsin aiemmin urallani näkemään läheltä Kuusiolinna Terveyden hyvää ja edistyksellistä työtä, jolla on onnistuttu vahvistamaan palveluita alueella. On hienoa päästä osaksi tätä toimintaa, ja toivottavasti voin omilla vahvuuksillani auttaa yhtiötä edelleen menestymään muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittymään yhteistyössä konsernin ja kuntien kanssa, Juha Viitasaari kertoo.

– Olemme tehneet Juhan kanssa yhteistyötä silloin, kun hän toimi Soinissa, joten hän oli luonteva valinta avautuneeseen tehtävään. Kiitän Teroa lämpimästi hänen työpanoksestaan yhteisyrityksen rakentamisessa ja toivotan Juhan tervetulleeksi joukkoomme, kommentoi Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

Lisätiedot
toimitusjohtaja Joni Aaltonen