30.8.2019 Pihlajalinna Liikuntakeskukset jatkaa Fit Kolmisopen toimintaa Kuopiossa

Pihlajalinna Liikuntakeskukset (Forever) jatkaa kuopiolaisen kuntokeskus Fit Kolmisopen toimintaa. Näin Pihlajalinna etenee matkalla Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi.

Kuopiolaisen Fit Kolmisopin toiminta siirtyy osaksi Forever Lite -ketjua 1.9.2019. Toiminta ja nykyisten asiakkaiden sopimukset säilyvät ennallaan. Edulliset Forever LITE -salit tarjoavat laadukkaita kuntosalipalveluita, jotka tukevat työhyvinvointia ja kuntoutusta. Ensimmäinen Forever LITE -sali avattiin Tampereelle joulukuussa 2018. Fit Kolmisoppi -kaupan myötä LITE-saleja on yhteensä seitsemän.

Pihlajalinnan muut 11 Forever-liikuntakeskusta ovat premium-saleja, joissa on kuntosalin lisäksi tarjolla muun muassa ryhmäliikuntaa sekä laajat ammattilaisten tukemat henkilökohtaiset palvelut.

− Fit Kolmisoppi täydentää Forever-liikuntakeskusten valtakunnallista toimipisteverkostoa. Kuopio on meille tärkeä uusi alue, ja liikuntakeskusten laajentuminen Kuopioon luo hyvän pohjan myös työterveyspalveluille, kertoo Pihlajalinna Liikuntakeskukset Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mustala.

Forever-liikuntakeskukset kuuluvat kotimaiseen Pihlajalinna-ketjuun. Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia.