7.1.2022 Pihlajalinnan Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen aluejohtajaksi Niina Ruopsa

Pihlajalinnan Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen aluejohtajaksi on nimitetty Niina Ruopsa. Ruopsa on aloittanut tehtävässään 7. tammikuuta 2022.

Niina Ruopsa on toiminut terveydenhuollon parissa yli 15 vuoden ajan sekä julkisella että yksityisellä puolella. Viimeisimmässä tehtävässään Ruopsa on toiminut Taysin kehittämisylilääkärinä. Tätä ennen hän on toiminut vastuualuejohtajana Tays Hatanpäällä, leikkaustoiminnan ylilääkärinä sekä osastonlääkärinä Hatanpään sairaalassa Tampereella sekä vastaavana lääkärinä Terveystalossa Tampereella. Ruopsa on uransa aikana johtanut mm. asiakaslähtöistä palvelukulttuuria, terveydenhuollon digitalisaatiota sekä leikkaustoimintaa.

Ruopsa on koulutukseltaan käsi- ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri, eMBA.

− Kiitän Pihlajalinnaa luottamuksesta, ja otan uuden tehtäväni innolla vastaan. On hienoa antaa oma osaamiseni Pihlajalinnan käyttöön. Meillä on huipputiimi, jonka kanssa jatkamme muun muassa digitalisaation ja asiakaspalvelukokemuksen kehittämistä, sanoo Niina Ruopsa.

− Toivotan Niinan lämpimästi tervetulleeksi. Saimme kokeneen osaajan luotsaamaan Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen liiketoimintoja sekä merkittäviä kumppanuuksiamme näillä alueilla. Niinan aloittaessa yhdistämme Kanta-Hämeen alueen toiminnallisesti Pirkanmaahan. Tällä tavoittelemme parempaa ammattilaisten liikkuvuutta ja kasvua molemmilla alueilla, sanoo Pihlajalinnan operatiivinen johtaja Teija Kulmala.

Arvo Haapanen jatkaa Varsinais-Suomen aluejohtajana ja Sanna Poikonen Keski-Suomen aluejohtajana.