18.6.2021 Pihlajalinnan ja Särkänniemen monivuotinen yhteistyö jatkuu

Sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottava Pihlajalinna ja Huvipuisto Särkänniemi ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen myös tuleville vuosille. Yhteistyö käynnistyi jo kesällä 2015.

Nyt allekirjoitettu sopimus takaa sen, että Särkänniemessä palvelee tulevinakin vuosina Ensiapupiste Pihlajalinna, joka auttaa yllättävissä haavereissa tai vaikkapa pahoinvoinnin yllättäessä. Huvipuiston ensiapupisteeltä asiakkaat saavat ensiavun palvelut nopeasti ja veloituksetta huvipuiston ollessa auki.

− Olemme erityisen iloisia yhteistyön sujuvuudesta ja sen korkeasta laadusta. Kun omasta kaupungista löytyy näin korkeatasoinen terveyspalvelujen tuottaja, on ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, Särkänniemen myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Ihanamäki iloitsee.

Huvipuiston ensiapupisteellä työskentelee Särkänniemen koulutettu ensiapuhenkilökunta. Myös lääkärin tavoittaa tarvittaessa helposti huvipuistopäivän aikana Pihlajalinna-terveyssovelluksen tai etävastaanoton avulla.

− Särkänniemi ja Pihlajalinna katsovat yhdessä eteenpäin ja paikallisina toimijoina arvostamme jatkuvuutta ja asiakaskokemuksen korkeaa laatua. Särkänniemi on meille tuttu ja mieluisa yhteistyökumppani, ja lisäksi näkyvä paikka olla läsnä pirkanmaalaisten arjessa. Haluamme palvella asiakkaitamme läheltä ja kaukaa juuri siellä missä palveluja tarvitaan, Pihlajalinnan Pirkanmaan aluejohtaja Sanna Poikonen toteaa.