4.12.2017 Pihlajalinna ostaa Paraisten Lääkärikeskuksen

Pihlajalinna on ostanut Paraisten Lääkärikeskus Oy:n Saaristolääkärit Oy:ltä.

Paraisten Lääkärikeskus tulee osaksi Pihlajalinnan lääkärikeskusketjua. Lääkärikeskuksesta saa jatkossakin palvelua sekä ruotsiksi että suomeksi, ja vahva paikallistuntemus säilyy. Saaristolääkärit Oy:n Lääkärivenepalvelu Saaristomerellä tulee jatkossa toimimaan tiiviissä yhteistyössä Pihlajalinnan Paraisten ja Turun lääkärikeskusten kanssa.

Pihlajalinna avaa vuodenvaihteessa täyden palvelun lääkärikeskuksen ja sairaalan Turkuun. Yhteistyö Turun kanssa parantaa jatkossa entisestään Paraisten palvelutarjontaa. Esimerkiksi erikoisalojen lääkäreitä on jatkossakin monipuolisesti asiakkaiden saatavilla.

Vuonna 1985 perustettu Paraisten Lääkärikeskus toimii Paraisten keskustassa. Keskus tarjoaa lääkäriasema- ja työterveyspalveluja, ja sen toiminta-alue on Turun alueen rannikkoseutu.

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Yhtiön kotipaikka on Tampere ja se maksaa kaikki veronsa Suomeen. Pihlajalinna on pörssilistattu yhtiö ja sen omistuksesta valtaosa, n. 90 prosenttia, on suomalaisomistuksessa.