3.2.2022 Pihlajalinna ja Seinäjoen Jalkapallokerho yhteistyöhön

Pihlajalinna on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Veikkausliiga-seura SJK:n, Miesten Ykköstä pelaavan SJK-Akatemian ja SJK-junioreiden kanssa. Nyt solmittu sopimus kattaa kaudet 2022–2024.

Sopimus takaa SJK:n pelaajille kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriodiagnostiikan sekä kuvantamistutkimukset (röntgen, ultraääni ja magneettikuvaus) sekä kliinisfysiologiset tutkimukset. Lisäksi Pihlajalinna tarjoaa urheilijoiden käyttöön etäpalveluna ravitsemusasiantuntijan ja urheilupsykologin palvelut.

– On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö SJK:n kaltaisen huippu-urheiluseuran kanssa. Yhteistyömme tavoitteena on tasapainoinen, motivoitunut ja hyvinvoiva urheilija. Pihlajalinna tukee tätä tavoitetta tarjoamalla seuralle kattavat ja monipuoliset lääkäripalvelut, sanoo Pihlajalinnan Pohjanmaan aluejohtaja Minna Ristiniemi.

Pihlajalinna tarjoaa muun muassa Veikkausliigan lisenssivaatimusten mukaiset pelaajien lääkärintarkastukset ja lääkärin jokaiseen SJK:n Veikkausliigan, Miesten Ykkösen ja Suomen Cupin viralliseen kotiotteluun sekä takaa pelaajille nopean hoidon vamman sattuessa. Sopimuksen myötä Pihlajalinnasta tulee SJK:n virallinen terveydenhuollon kumppani.

– SJK haluaa olla jatkuvasti kehittyvä huippu-urheilu organisaatio. Yhteistyösopimus Pihlajalinnan kanssa vahvistaa merkittävästi suorituskykyosastoamme, ja yhdessä kykenemme kehittymään kohti tavoitteitamme myös tällä osa-alueella. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme käynnistymisestä, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Osana yhteistyösopimusta mukana on myös Pihlajalinna Bonus. Bonusta SJK:lle kerryttävät kaikki seuran kannattajien yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta.

sjk
Kuva: Seinäjoen Jalkapallokerhon toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki sekä Pihlajalinnan aluejohtaja Minna Ristiniemi