19.10.2020 Kristiinankaupungin ja Pihlajalinnan yhteisyrityksen toimitusjohtajaksi Heli Silomäki

Kristiinankaupungin ja Pihlajalinnan sote-palveluita tuottavan yhteisyrityksen toimitusjohtajaksi on valittu kauhajokelainen Heli Silomäki (s. 1976). Valinnan tekin yhteisyrityksen hallitus, johon kuuluu Kristiinankaupungin ja Pihlajalinnan edustajia.

Silomäki toimii tällä hetkellä kuntatalouden asiantuntijana FCG konsultointi Oy:ssä. Sitä ennen hän on muun muassa toiminut vastaavissa tehtävissä Perlacon Oy:ssä sekä Kauhajoen kaupungin talouspäällikkönä. Koulutukseltaan Silomäki on taloushallinnon tradenomi. Hän saa valmiiksi liiketalouden ylemmän AMK-tutkintonsa tämän vuoden aikana.

"Heli Silomäki vakuutti meidät kuntatalouden osaamisellaan. Hänellä on kokemusta erilaisista palvelurakenneprojekteista ja sote-palveluverkkouudistuksista. Toivotan Helin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan kanssamme vaikuttavia sote-palveluita", sanoo Pihlajalinnan operatiivinen johtaja Teija Kulmala.

Kristiinankaupunki valitsi viime vuoden lopulla sosiaali- ja terveyspalveluiden osittaisulkoistuksen palvelutuottajaksi Pihlajalinnan. Ulkoistettaviin palveluihin kuuluvat lääkärinvastaanotto, hammashuolto, kuntoutusosasto, neuvola ja fysioterapia. Ulkoistus toteutetaan yhteisyritysmallilla. Palvelutuotanto käynnistyy 1.1.2021.