19.8.2021 Pihlajalinna avaa uuden lääkärikeskuksen Lahden keskustaan

Kotimaisessa omistuksessa oleva Pihlajalinna vahvistaa toimipisteverkostoaan ja avaa uuden lääkärikeskuksen Lahden keskustaan alkuvuodesta 2022. Toimitilat sijaitsevat torin laidalla osoitteessa Rauhankatu 14.

Pihlajalinnalla on tällä hetkellä Lahdessa työterveyden toimipiste samaan konserniin kuuluvan Forever-liikuntakeskuksen yhteydessä Svinhufvudinkadulla. Työterveyden toimipisteen palvelut siirtyvät Rauhankadulle osaksi uuden lääkärikeskuksen toimintaa. Forever-liikuntakeskus jatkaa nykyisissä tiloissaan toistaiseksi.

”Toimintamme Lahdessa laajentuu uuden lääkärikeskuksen myötä huomattavasti. Saamme käyttöömme parikymmentä nykyaikaista vastaanottohuonetta. Pihlajalinna Lahteen tulee tarjolle laajat palvelut nykyisille ja uusille asiakkaille: yleis- ja erikoislääkärien, työterveyden ammattilaisten sekä fysioterapeuttien vastaanottojen lisäksi meillä on esimerkiksi laajat laboratorion ja kuvantamisen tutkimuspalvelut. Hienoa, että pääsemme vastaamaan alueen kasvaneeseen kysyntään monipuolisin palveluin”, kertoo Pihlajalinnan Päijät-Hämeen aluejohtaja Krista Ikäläinen.

”Pihlajalinna haluaa olla aidosti kotimainen, paikallinen toimija ja työllistäjä. Olemme aloittaneet rekrytointeja jo kesän aikana. Tällä hetkellä haemme uuden lääkärikeskuksen vastaavaa lääkäriä sekä erikoislääkäreitä. Hoitohenkilökunnan ja muiden asiantuntijoiden rekrytoinnit käynnistetään nyt syksyllä”, jatkaa Ikäläinen.

Uuden lääkärikeskuksen keskeinen sijainti Lahden keskustassa parkkihallien välittömässä läheisyydessä takaa hyvät pysäköintitilat niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Lääkärikeskus on hyvin saavutettavissa myös julkisella liikenteellä.

”Vuokranantajana toimiva City Kauppapaikat Oy on tyytyväinen saatuaan kiinteistöön vakaan ja luotettavan kotimaisen toimijan. Pihlajalinnan lääkärikeskus elävöittää torin laidan palveluita. Kiinteistön julkisivu on kunnostettu vuosi sitten ja kiinteistön arvon kehittyminen jatkuu luontevasti, kun saamme sille arvostetut ja tunnetut käyttäjät”, kommentoi Mikko Sädevuori FinCap Kiinteistövarainhoito Oy:stä.