15.12.2017 Ikipihlaja Pappilanpuiston yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

Pihlajalinnan Tampereella sijaitsevan Ikipihlaja Pappilanpuiston yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.

Yt-neuvottelujen tuloksena 29 hoitajaa ja siistijää irtisanotaan työn päättymisen takia. Neuvottelut koskivat 31:tä Ikipihlaja Pappilanpuiston työntekijää.

Yhteistoimintaneuvottelut johtuivat Ikipihlaja Pappilanpuiston palvelutuotannon siirtymisestä Tampereen kaupungille. Neuvotteluiden aikana selvisi, että Tampereen kaupunki ei katso palvelutuotannon siirron olevan liikkeenluovutus. Kaupungin perusteluna on se, että he aikovat uudistaa asiakkaille tuotettavan palvelukokonaisuuden.

Pihlajalinna kartoitti kaikki konsernissa auki olevat ja avoimiksi tulevat työpaikat yt-neuvotteluiden aikana. Yksi hoitaja on työllistynyt toiseen Pihlajalinnan yksikköön yt-neuvotteluiden aikana. Yhden hoitovapaalla olevan hoitajan työsuhde jatkuu nyt haetun hoitovapaan loppuun saakka.

Pihlajalinna tarjoaa irtisanotuille työntekijöille, joiden työsuhde on kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään viisi vuotta, mahdollisuutta osallistua työnantajan kustantamaan työllistymistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen. Lisäksi kaikille työntekijöille järjestetään tiedotustilaisuus muutosturvasta.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Sanna Määttänen, 0400 779152