Ortopedian erikoislääkäri

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Ortopedit hoitavat selkään, lonkkaan, polveen, jalkaterään sekä olka- ja kyynärpäähän liittyviä kiputiloja, vaivoja ja vammoja, esimerkiksi nyrjähdyksiä ja murtumia ja nivelrikkoa

Varaa aika ortopedille

Useat ortopedit ovat erikoistuneet tiettyihin niveliin. Moni ortopedi on myös traumatologian erikoislääkäri, eli hän hoitaa myös tapaturmaperäisesti syntyneitä vammoja. Leikkaushoidon lisäksi ortopedin palveluihin kuuluvat ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta.

Turvallista leikkaushoitoa, kuvantamista ja fysioterapiaa

Pihlajalinnassa ortopedit tekevät tiiviisti yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Pihlajalinnassa on kattavat kuvantamis- ja fysioterapiapalvelut sekä mahdollisuus päästä yksilölliseen, osaavaan ja turvalliseen leikkaushoitoon nopeasti.

Tutustu Pihlajalinnan kuvantamispalveluihin

Tutustu Pihlajalinnan fysioterapiapalveluihin

Ortopediset toimenpiteet

Ortopedian tavallisia kirurgisia toimenpiteitä ovat nivelten, luiden, lihasten, nivelsiteiden ja rustopintojen leikkaukset. Tyypillisiä toimenpiteitä ovat myös nivelten tähystykset, murtumien korjausleikkaukset ja kipsaukset, välilevypullistumien hoito sekä nivelsiteiden korjausleikkaukset.

Ortopedin nivelkohtainen erikoistuminen takaa, että saat hoitoa juuri sinun vaivaasi ymmärtävältä asiantuntijalta. Ortopedit ovat alansa huippuosaajia, joilla on vuosien kokemus ja tutkimustieto parhaan hoitomuodon löytämisessä, vaati vaivasi sitten leikkausta tai fysioterapiaa.

Lue lisää ortopedisistä toimenpiteistä

Lisää erilaisten vammojen hoidosta ja toimenpiteistä Pihlajalinnassa: