Ortopedian erikoislääkäri

Ortopedi on tuki- ja liikuntaelinten vaivojen ja tapaturmien leikkaushoitoon erikoistunut lääkäri. Ortopediltä saat apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

Tavallisia syitä saapua ortopedin vastaanotolle ovat selän, polven, nilkan ja jalkaterän, olkapään tai kyynärpään äkillinen tai pidempiaikainen kipu. Ortopedi hoitaa rasitusvammoja sekä tapaturmaisia vammoja, kuten murtumia ja nyrjähdyksiä.

Varaa aika ortopedille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 312 010.

Jos loukkaannut tapaturmaisesti, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon. Katso Pihlajalinnan tapaturmapäivystys.

Ortopedi on tavoitettavissa pikaisesti myös videovastaanotolla. Tutustu tarkemmin palveluumme: Tapaturmalinja

Useat ortopedit ovat erikoistuneet tiettyihin niveliin. Ortopedin nivelkohtainen erikoistuminen takaa, että saat hoitoa juuri sinun vaivaasi ymmärtävältä asiantuntijalta. Monet ortopedeistämme toimivat myös suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkäreinä.

Toimenpiteiden lisäksi ortopedin palveluihin kuuluvat vastaanotot, ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta. Näin toivut työkykyiseksi tai pelikentille mahdollisimman nopeasti.

Milloin ortopedille?

Ortopedin vastaanotolle voit hakeutua tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tai vaivojen vuoksi. Vamman sattuessa hakeudu hoitoon nopeasti. Paraneminen edistyy nopeammin, kun hoito päästään aloittamaan oikeaan aikaan.

Ortopedin palvelut

Ortopedit ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinten leikkaushoitoihin. Ortopedit voivat myös suositella konservatiivista eli ilman leikkausta annettua hoitoa, kuten kipeytyneiden nivelten tuentaa ja kuntoutusta.

Lue lisää: ortopedian palveluista ja toimenpiteistä

Ajanvaraus

Varaa aika ortopedille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarausasioissa joka päivä ympäri vuorokauden.

Katso suoraan ortopedien vapaat ajat näiltä paikkakunnilta:

Katso muiden paikkakuntien vapaat ajat verkkoajanvarauksesta.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat puolestasi helposti ja kätevästi.

Tietoa tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja vammoista

Tuki- ja liikuntaelimistö, eli lihakset, luut, nivelet, nivelsiteet, nivelrusto, jänteet ja tietyt kudokset mahdollistavat ihmisen liikkumisen. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja vammat johtuvat esimerkiksi kuormituksesta, rasituksesta tai tapaturmista.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien muut asiantuntijapalvelut

Pihlajalinnassa ortopedit tekevät tiiviisti yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Moniammatilliset tiimit tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuyksiköissä hoitavat sinut kokonaisvaltaisesti kuntoon.

Lue myös