Punkkibussi® tarjoaa kätevän ja edullisen tavan punkkirokotuksen ottamiseen

Ainutlaatuinen ja tunnettu palvelukonsepti Punkkibussi® on nykyään osa Pihlajalinnan palvelutarjontaa. Punkkibussi on tarjonnut kätevän ja edullisen tavan punkkirokotuksen ottamiseen jo yli 15 vuoden ajan.

Puutiaisaivokuume on lisääntynyt tasaisesti ja levinnyt maantieteellisesti laajemmalle alueelle, minkä myötä myös tautitapausten määrä on lisääntynyt Suomessa. Punkkirokote on ainoa mahdollisuus tehokkaasti suojautua puutiaisaivokuumeelta. Punkkirokotteen ottaminen on erityisen tärkeää, mikäli joutuu säännöllisesti tekemisiin punkkien kanssa.

Suosittelemme punkkirokotusta jo yksivuotiaasta alkaen lapsille, jotka oleskelevat puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Sekä lapset että aikuiset tarvitsevat kaksi rokotusta (2–4 viikon välein) täyden rokotussuojan saamiseksi. Kolmas rokote tulee ottaa 5–12 kuukautta toisen rokotteen jälkeen.

Punkkibussi siirtyi korttimaksuihin

Punkkibussista saa sekä Ticovac että Encepur TBE -rokotteita ilman ajanvarausta. Aikuisilla hinta on 59 euroa ja lapsilla 54 euroa (hintoihin lisätään 3 euron Kanta-maksu). Hintaan sisältyy rokotteen hinta, rokotusneuvonta, pistosmaksu, toimistomaksu, rokotuskortti ja muistutuspalvelu.

Punkkibussissa maksaminen on mahdollista Visa, Visa Electron ja Mastercard-korteilla. Käteismaksut eivät ole enää mahdollisia. Tiesitkö, että Punkkibussissa pystyt ottamaan myös monia muita rokotteita kuin vain punkkirokotuksen? Lue lisää rokotuksien palveluvalikoimasta ja tutustu hinnastoon tästä.

Missä Punkkibussi liikkuu?

Punkkibussi liikkuu Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Kymenlaakson alueilla säännöllisesti kevät- ja kesäaikaan. Lisäksi heinäkuussa Punkkibussi on bongattavissa myös Itä-Suomesta. Tavallisesti Punkkibussin pysähtymispaikkoja ovat kauppakeskusten pihat ja torit. Tarkista Punkkibussin päivitetty aikataulu ja pysähdyspaikat Punkkibussin verkkosivuilta.

Lue lisää ja tutustu Punkkibussin palveluihin: www.punkkibussi.fi