Mielen huoli -linja auttaa, kun elämä koettelee

Mielen huoli -linjaan voit olla yhteydessä pienissä ja suurissa mielenterveyteen liittyvissä asioissa. Tällaisia voivat olla esimerkiksi ahdistus, mielialaongelmat, masennus, uupumus, stressi, unettomuus, jaksamisen ongelmat ja yhtäkkiset elämänmuutokset. Mielen huoli -linjan kautta saat nopeasti ja helposti arvion tilanteeseesi ja pääset tarvitsemasi avun piiriin.

Pihlajalinnan Mielen huoli -linja on etävastaanottona toimiva mielenterveyspalvelu. Saat helposti ja nopeasti keskusteluapua Mielen huoli -hoitajalta, joka ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin. Huolet koskettavat joskus meitä kaikkia – älä jää niiden kanssa yksin!

”Olo on keventynyt, kun saa puhua yhdessä jonkun kanssa, eikä tarvitse itsekseen pyörittää samoja ajatuksia. Mukava, kun keskustelu alkoi niin nopeasti yhteydenoton jälkeen.” – Mielen huoli -linjan asiakas

Varaa aika Mielen huoli -hoitajalle verkkoajanvarauksesta. Voit olla yhteydessä Mielen huoli -linjaan myös puhelimen, chatin tai etävastaanoton kautta – mikä vain sinusta tuntuu helpoimmalta ja mukavimmalta.

  • Mielen huoli -hoitajan verkkoajanvaraus ympäri vuorokauden Pihlajalinnan nettisivuilla.
  • Mielen huoli -linja vastaa puhelinnumerosta 010 312 023 (hinta pvm/mpm). Mielen huoli -puhelinlinja on avoinna arkisin klo 7–18. Linja toimii ilman ajanvarausta.
  • Pihlajalinna Terveyssovelluksen kautta tavoitat Mielen huoli -chatin ja -etävastaanoton. Mielen huoli -linjan palvelut ovat Terveyssovelluksessa avoinna arkisin klo 8–18.

Ota rohkeasti yhteyttä Mielen huoli -linjaan!

Sinun ei tarvitse tietää, mikä oireesi aiheuttaa, vaan pelkkä huoli omasta tilanteestasi riittää yhteydenoton syyksi. Mitä nopeammin saat apua mielenterveyden oireisiin, sitä helpompi tilannetta on hoitaa ja oireiden pahenemista ehkäistä.

Ensimmäisen vastaanoton aikana pohdit tilannettasi luottamuksellisesti yhdessä ammattilaisen kanssa. Sinun ei tarvitse jännittää tunteitasi tai sanojasi etukäteen, sillä keskustelu etenee omalla painollaan ammattilaisen johdolla.

Tarvittaessa Mielen huoli -hoitaja ohjaa sinut jatkohoitoon muille ammattilaisillemme. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Mielen huoli -hoitajan etävastaanotto, lyhytterapia, univalmennus, psykologin vastaanotto tai psykiatrian erikoislääkärin vastaanotto. Suuri osa mielenterveyteen liittyvistä asioista hoituu etänä, mutta halutessasi pääset myös tapaamaan asiantuntijoita kasvokkain Pihlajalinnan toimipisteissä.

Mielen huoli -palveluista veloitetaan Pihlajalinnan hinnaston mukaisesti.

Mielen Pihlajalinnan palvelut

Lyhytterapia
Psykologin vastaanotto
Psykoterapeutin vastaanotto
Psykiatrian erikoislääkärin vastaanotto
Unettomuuden hoito