Käsikirurgian erikoislääkäri

Käsikirurgi on käden ja ranteen vammojen sekä sairauksien hoitoon erikoistunut lääkäri. Käsikirurgilta saa apua akuutteihin ja kroonisiin käsi- ja rannevaivoihin.

Yleinen syy saapua käsikirurgin vastaanotolle on käden tai ranteen äkillinen tai pidempiaikainen kipu. Käsikirurgi hoitaa rasituksesta johtuvia vammoja ja kiputiloja sekä tapaturmaisia vammoja, kuten murtumia ja nyrjähdyksiä. Käsikirurgin vastaanotolla voidaan myös diagnosoida käden tai ranteen alueen sairauksia.

Varaa aika käsikirurgille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010

Jos loukkaannut tapaturmaisesti, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon. Katso tarkemmat tiedot Pihlajalinnan tapaturmapäivystyksestä.

Käsikirurgimme suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan hoidon - vaati kätesi leikkausta, tukea tai kuntoutusta.

Milloin käsikirurgille?

Käsikirurgin vastaanotolle voi hakeutua käden tai ranteen alueen ongelmien tai vaivojen vuoksi. Käsikirurgit hoitavat seuraavia vaivoja:

Varaa aika pikaisesti käsikirurgille, jos ranteen, kämmenen, peukalon tai sormien vamman seurauksena alueella on turvotusta, verenpurkaumaa, mustelmaa, tunnottomuutta tai liikerajoitusta. Mahdollisimman nopea hoitoon pääsy on perustana vamman hyvälle paranemiselle.

Käsikirurgin palvelut

Käsikirurgit ovat erikoistuneet käden ja ranteen vammojen ja sairauksien leikkaushoitoihin. Käsikirurgit voivat myös suositella ilman leikkausta annettua hoitoa, kuten tuentaa ja kuntoutusta.

Ajanvaraus

Varaa aika käsikirurgille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarausasioissa joka päivä ympäri vuorokauden.

Katso suoraan käsikirurgien vapaat ajat näiltä paikkakunnilta:

Katso muiden paikkakuntien vapaat ajat verkkoajanvarauksesta.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat puolestasi helposti ja kätevästi.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien muut asiantuntijapalvelut

Pihlajalinnassa käsikirurgit tekevät tiiviisti yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Moniammatilliset tiimit tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuyksiköissä hoitavat sinut kokonaisvaltaisesti kuntoon.

Tietoa yläraajojen tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja vammoista

Lue myös