Painonhallinta on suunnitelmallinen, usealla tapaamiskerralla toteutettava elintapaohjaus, jossa huomioidaan ruokatottumukset, liikunta, uni, päihteet, psyykkinen hyvinvointi ja voimavarat.

Painonhallinnan lääkehoito on elintapahoitoa tukeva menetelmä. Vaikeissa tapauksissa, joissa asianmukainen elintapa- ja lääkehoito ei tuota riittävää tulosta, paras hoitomuoto on kirurginen.

Painonhallinnan tavoitteena on estää lihavuuden paheneminen, auttaa potilasta painonhallinnassa, ehkäistä ja hoitaa lihavuuden aiheuttamia sairauksia sekä parantaa toimintakykyä ja elämänlaatua. Lihavuuden liitännäissairauksia ovat muun muassa:

Painonhallintahoitajan kartoituskäynti

Oletko kiinnostunut varaamaan ajan painonhallintahoitajan kartoituskäynnille? 60 minuutin kartoituskäynti toteutetaan ensisijaisesti etävastaanottona. Käynnillä hoitaja käy läpi asiakkaan painonhallintaan liittyvät taustat ja mahdolliset muut sairaudet, jonka jälkeen asiakas ohjataan eteenpäin hänelle parhaiten sopivaan hoitopolkuun.

›› Varaa aika kartoituskäynnille

Haluatko kuulla lisää painonhallintaklinikan palveluista? Varaa ilmainen 15 min soittoaika painonhallintahoitajalle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010.

Hinnasto

Vastaanottokäynnin hinnan näet verkkoajanvarauksen yhteydessä.

Vastaanottokäynteihin ja etävastaanottokäynteihin lisätään palvelumaksu, Kanta-maksu sekä mahdollinen reseptimaksu voimassa olevan hinnaston mukaan.

Lisätietoja hinnastoista.

Painonhallintaa tukevat palvelut Pihlajalinnassa

Lue myös