Kun keho on toimintakykyinen ja kivuton, elämänlaatu kohenee. Pihlajalinnan fysioterapiapalvelut auttavat sinua kuntoutumaan, voimaan hyvin ja elämään aktiivista arkea.

Tarjoamme fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille ja monenlaisiin tarpeisiin. Palveluihimme sisältyvät mm. kuntoutus, vammojen hoito ja kivunlievitys, toiminta- ja työkyvyn arviointi, OMT-fysioterapia sekä hieronta ja lihashuollon ohjaus.

Kuntoutusta ja kivunlievitystä

Toivutko loukkaantumisesta, leikkauksesta, sairaudesta tai rasituksesta? Pihlajalinnan fysioterapeutit auttavat sinua kuntoutumisessa. Tarjoamme myös kipua lievittävää hoitoa koko keholle tai sen eri osille.

Fysioterapeuteillamme on keinot hoitaa ja kuntouttaa niin, että oireet helpottavat: tavoitteena ei ole ainoastaan lievittää oiretta vaan myös löytää sen aiheuttaja, jolloin vaiva pysyy poissa. Terapeuttimme tekevät yhteistyötä mm. ortopedien ja kirurgien kanssa, jotta saat kokonaisvaltaista tukea toipumiseen.

Tukea arjen hyvinvointiin

Mietitkö, miten voisit välttää liikuntavammat tai istumatyöstä aiheutuvat vaivat? Pihlajalinnan fysioterapiapalvelut eivät auta sinua ainoastaan akuuteissa ongelmissa, vaan saat meiltä tukea myös arjen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Tarjoamme hierontaa, ergonomianeuvontaa, lihashuollon ohjausta sekä ennaltaehkäisevää urheilufysioterapiaa, joka on tarkoitettu niin aktiivi- kuin kuntoliikkujille. Saat myös neuvoja omatoimiseen hoitoon, jolla voit ennaltaehkäistä vammoja sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.