Yhteys lastenlääkäriin nopeasti

Pihlajalinna Terveyssovelluksessa voit aloittaa lastenlääkärin kanssa chat-keskustelun heti, kun ensioireet ilmestyvät. Konsultaation perusteella vanhempi voi tarvittaessa jatkaa Pihlajalinnan lääkärikeskukseen vastaanotolle. Rita Niemi-Manninen on tyytyväinen tyttärensä saamaan palveluun Pihlajalinnassa.

Rita Niemi-Mannisen 2-vuotias Donna-tytär lähti flunssakierteeseen hyvin perinteisesti: siirtyessään päiväkotiin.

– Hänellä oli useita korvatulehduksia ja nuhakuumetta vuoden verran. Useimmiten kuume nousi alkuillasta, Niemi-Manninen muistelee.
huomentarita

Perhe on aina valinnut avukseen juuri Pihlajalinnan sieltä saadun hyvän palvelun kautta, myös saavutettavuus on ollut heille tärkeää.

– Ei niin pientä lasta voi jättää kipuilemaan ja kuumeeseen yön yli, apu on saatava heti. Pihlajalinnassa lääkärit ovat aina olleet helposti lähestyttäviä ja osanneet jutella lapsen kanssa muutenkin kuin asiantuntijakielellä.

Etäyhteys vaikka mökiltä

Pihlajalinnan lääkärikeskuksien vastaanotot ovat toimineet eri toimipisteissä jo vuosikymmeniä. Pihlajalinna on halunnut panostaa lasten terveyspalveluihin ja esimerkiksi Tampereella Pihlajalinnan Koskiklinikalla on alueen laajin valikoima lasten erikoisalojen osaamista. Tämän lisäksi Pihlajalinna Terveyssovellukseen lisättiin elokuussa 2021 lastenlääkärin chat-palvelu.

donnajakettu

Sovelluksen kautta pääsee keskustelemaan oireista lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Näitä voivat olla erilaiset infektiot, allergiat, ihottumat tai vatsavaivat.

Sovelluksessa on myös helppo lähettää kuvia esimerkiksi lapsen iho-oireista. Jos etätapaamisen aikana todetaan, että tapaaminen on tarpeen, palvelussa saadaan vietyä tilannetta jo eteenpäin.

– On huojentava tietää, että hätätilanteessa saa vaivatta asiantuntijan neuvoja siihen, miten edetä. Se keventää sydäntä, sanoo Niemi-Manninen.

Lastenlääkärin chat-palvelu on avoinna Pihlajalinna Terveyssovelluksessa arkisin klo 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18 ilman ajanvarausta. Myös etäkeskustelu on vakuutuskorvattavaa.

Lastenlääkärin chat-palvelu puhelimessasi

Lastentautien erikoislääkäri palvelee myös Pihlajalinna Terveyssovelluksessa lastenlääkärin chat-palvelussa arkisin kello 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18. Palvelussa pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta.

Tutustu: Lastenlääkärin chat-palvelu

Näin lataat Pihlajalinna Terveyssovelluksen ja aloitat käytön

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.

appstore googleplay