HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Erikoislääkäri Tampereen Koskiklinikalle

Tule pitämään vastaanottoa Pihlajalinna Koskiklinikalle, tai Pirkanmaan muille lääkäriasemille! Voit olla jo pitkään alalla toiminut tai urasi alkuvaiheessa oleva erikoislääkäri.

Paikkakunta: Tampere

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti.

Tule pitämään vastaanottoa Pihlajalinna Koskiklinikalle, tai Pirkanmaan muille lääkäriasemillemme! Haemme nyt joukkoomme erityisesti seuraavien alojen erikoislääkäreitä:

  • ihotaudit

  • lastentaudit

  • keuhkosairaudet

  • psykiatria (lasten-, nuoriso- ja aikuispsykiatria)

  • silmätaudit

Voit olla jo pitkään alalla toiminut, kannuksensa hankkinut konkari tai urasi alkuvaiheessa oleva erikoislääkäri. Meillä voit muotoilla työnkuvasi elämäntilanteesi mukaan. Keskustellaan ja löydetään yhdessä sinulle paras vaihtoehto.

Koskiklinikka on avoinna arkisin klo 7–20 ja viikonloppuisin klo 10–18. Vilkasta kysyntää erikoislääkäreiden palveluille on Koskiklinikalla myös ilta- ja viikonloppuaikoina. Tampereen Koskiklinikan ohella myös lähialueiden lääkäriasemillamme (esim. Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenlinna) työskentelyn vaihtoehdoista keskustelemme mielellämme.

Tarjoamme

Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Tampere

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Juho Siikaluoma [email protected] 040 821 2854

Lääkäriasiakkuusvastaava Katja Ranta-aho [email protected] 040 663 1794

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi