Päivystys

Pihlajalinnan päivystyksissä kokeneet yleislääkärit ja erikoislääkärit auttavat äkillisen sairauden tai tapaturman yllättäessä. Päivystykseen voi tulla ajanvarauksella tai ilman.

Pihlajalinna Dextra, Helsinki

Avoinna vuoden jokaisena päivänä:
Ma-pe klo 07.30-22.00
La-su klo 09.00-22.00

Pihlajalinna Dextran päivystys tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityispäivystyspalvelut. Päivystyksessä kokeneet yleis- ja erikoislääkärit auttavat äkillisen sairauden tai tapaturman yllättäessä. Päivystys on avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä ja viikonloppuisin.

Päivystys hoitaa kaikki 22.00 mennessä saapuneet asiakkaat riippumatta siitä, miten kauan tarvittavat tutkimukset ja hoidot kestävät. Myös kuvantaminen ja laboratorio ovat avoinna.

Pihlajalinna Dextra, Helsinki: yhteystiedot ja aukioloajat

Pihlajalinna Ite Joensuu

Pihlajalinna Ite Joensuussa päivystävät arkisin kokeneet yleis- ja erikoislääkärit. Päivystyskäynnille aina ajanvarauksella. Myös lauantaisin päivystyksessä saatavilla yleis- sekä korvalääkärin aikoja.

Pihlajalinna Ite Joensuu: yhteystiedot ja aukioloajat

Pihlajalinna Koskiklinikka

Pihlajalinna Koskiklinikalla päivystävät arkisin kokeneet yleis- ja erikoislääkärit sekä sairaanhoitaja. Päivystys toimii ajanvarauksella.

Myös viikonloppuisin päivystyksessä ovat yleislääkäri, lastenlääkäri, korvalääkäri, ortopedi ja sairaanhoitaja. Myös laboratorio ja kuvantaminen on avoinna.

Pihlajalinna Koskiklinikka: aukioloajat ja yhteystiedot

Pihlajalinna Ite Kuopio

Pihlajalinna Ite Kuopiossa päivystävät arkisin kokeneet yleis- ja erikoislääkärit. Päivystyskäynnille aina ajanvarauksella. Toimipisteen auki ollessa kaikki päivystysasiakkaat hoidetaan mahdollisuuksien mukaan.

Pihlajalinna Ite Kuopio: yhteystiedot ja aukioloajat

Pihlajalinna Levi

Pihlajalinna Levillä päivystävät arkisin kokeneet yleislääkärit, sekä talvisesonkina useimmiten myös ortopedit. Päivystyskäynnille mielellään ajanvarauksella, tapaturmat hoidamme myös ilman ajanvarausta.

Pihlajalinna Levi: yhteystiedot ja aukioloajat

Pihlajalinna Oulu

Äkillisissä sairauksissa ja tapaturmissa voitte hakeutua Oulun vastaanotollemme joko ajanvarauksen kautta tai tulemalla suoraan Isokatu 33:n kolmanteen kerrokseen. Jokaisena arkipäivänä toimipisteessämme on paikalla ortopedi ja yleislääkäri.

Pihlajalinna Oulu: yhteystiedot ja aukioloajat

Pihlajalinna Turku

Yleislääkäri on paikalla aina aukioloaikoina, samoin kuvantaminen ja laboratorio ovat avoinna aina koko aukioloajan.

Pihlajalinna Turussa päivystävät arkisin kokeneet yleislääkärit sekä sairaanhoitaja. Kannattaa aina soittaa ennen saapumista, toki ovelta suoraankin toivotetaan tervetulleeksi.

Pihlajalinna Turku: aukioloajat ja yhteystiedot