Oletko koskaan ajatellut, että kaikilla meistä ei ole mahdollisuutta saada maailman huippujen palveluja käyttöönsä? Urheiluklinikkamme lääkärit, taitoluistelija Laura Lepistön ja lumilautailija Eero Ettalan apurit, ovat kaikkien liikkujien käytössä.

Tarjoamme huippu-urheilijoiden palvelut kaikille.

Urheilijan helvetti, Laura Lepistö

Urheilijan helvetti, Eero Ettala

Luvassa hikistä hyvinvointia. Tavoitteemme nimittäin on, että yhä useampi liikkuja säästyy vammoilta ja tapaturmilta. Eri alojen osaajista koostuva ammattilaistiimimme kattaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisystä kuntoutukseen ja korjaaviin operaatioihin. Me autamme niin harrastajaa kuin ammattilaistakin hikoilemaan enemmän.

Pihlajalinnan toimipaikoista löytyvät monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Meillä työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, fysiatreja, liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja urheilufysioterapeutteja. He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat urheilijan psyykkistä valmentautumista.

Ajanvaraus

Pääset lääkäreidemme vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraukseen numeroon 010 312 010. Ympäri Suomea urheilijoita ja urheilevia junioreita palvelevat alueelliset lisäksi sairaanhoitajat. Sairaanhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa urheilijan tarpeet huomioiden.

Vastuuhoitajan tavoitat numeroista:
Joensuu: Outi Hacklin 050 412 5228 outi.hacklin (at) pihlajalinna.fi
Jyväskylä: Emilia Pellonpää 010 312 118 emilia.pellonpaa (at) pihlajalinna.fi
Kuopio: Tiina Pirhonen 044 442 209 tiina.pirhonen (at) pihlajalinna.fi
Levi: Tanja Hänninen 0400 270 556 tanja.hanninen (at) pihlajalinna.fi
Oulu: Pia Huttu 050 451 3051 pia.huttu (at) pihlajalinna.fi
Pirkanmaa: Maikku Lehtonen 050 512 9877 marja-leena.lehtonen (at) pihlajalinna.fi
Uusimaa: Suvi Kinnunen 040 631 2826 suvi.kinnunen (at) pihlajalinna.fi
Turku: Jaana Koski 044 293 7150 jaana.koski (at) pihlajalinna.fi

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Urheiluklinikan täydet palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Palvelut kattavat myös kuntoutuksen ja seurannan.

Toimipisteidemme aukioloajat löytyvät täältä.