Urheiluklinikka

Urheiluklinikalta saat apua urheiluvammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Olitpa aktiiviliikkuja tai vasta-aloittelija, Urheiluklinikalla sinua auttavat alan parhaat asiantuntijat.

Urheiluklinikalla ortopedit, kirurgit, fysioterapeutit ja liikuntalääketieteen erikoislääkärit tarjoavat apua urheiluun liittyvien vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Urheiluklinikan kattavat asiantuntija- ja tutkimuspalvelut ovat tarkoitettu kaiken tasoisille ja kaikenikäisille liikkujille.

Urheiluklinikka palvelee Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset urheilijan palvelut sekä tutkimus- ja toimenpidemahdollisuudet.

Varaa aika urheiluvammojen ja -vaivojen asiantuntijalle verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta numerosta 010 312 010.

Huippuosaajat apunasi

Urheiluklinikan ammattilaistiimi koostuu huippuosaajista, jotka tekevät moniammatillista yhteistyötä. Urheiluklinikan asiantuntijoilla on syvää lajituntemusta useasta urheilulajista. Monet asiantuntijoistamme toimivat myös suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkäreinä.

Urheiluklinikan asiantuntijoilta saat apua aina tapaturman tai sairauden alkuvaiheesta mahdolliseen leikkaukseen ja kuntoutukseen asti. He osaavat myös auttaa liikkumisen aloittamisessa sekä löytämään jokaiselle oman optimaalisen ja turvallisen tason harrastaa liikuntaa.

Urheiluklinikan asiantuntijat

Löydä sinulle sopiva Urheiluklinikan asiantuntija

Vahingon yllättäessä nopeasti hoitoon

Jos loukkaannut tapaturmaisesti urheiluharrastuksessa, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon tapaturmapäivystykseen.

Tapaturmapäivystykseen voit tulla ajanvarauksella tai ilman.

Tapaturmapäivystyksessä saat nopeasti hoitoa esimerkiksi murtumiin, venähdyksiin ja haavoihin. Pihlajalinnassa pääset kuvantamisen tutkimuksiin, leikkaukseen ja fysioterapiaan. Näin toivut työkykyiseksi tai harrastusten pariin mahdollisimman nopeasti.

Pihlajalinnassa asiantuntijat suunnittelevat sinulle yksilöllisen hoitopolun. Lääkäri voi vamman laajuuden perusteella suositella joko leikkauspolkua tai kuntoutuspolkua.

Liikkujan asiantuntijapalvelut saman katon alta

Urheiluklinikka tarjoaa monipuolisia palveluita suorituskyvyn ja terveyden tueksi.

Urheiluklinikan kuntotestit soveltuvat kaikille omasta kestävyyskunnostaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Ravintovalmennus auttaa tavoitteellisesti urheilevia ravitsemuksellisten kysymysten kanssa. Vammojen ennaltaehkäisyä, kuntoutusta sekä palveluita erilaisille liikkujille tarjoavat Forever-liikuntaklubit.

Tutkimuspalvelut liikkujille

Urheiluklinikan vastaanottojen tukena toimivat huippuluokan kuvantamisen yksiköt sekä laboratoriot. Tutkimuspalveluiden tavoitteena on varmistaa, että voit liikkua jatkossakin mahdollisimman terveenä.

Ajanvaraus

Varaa aika urheiluvammojen ja -vaivojen asiantuntijalle verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta numerosta 010 312 010.

Urheiluklinikan palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset urheilijan palvelut sekä tutkimus- ja toimenpidemahdollisuudet, joita voit tiedustella asiakaspalvelusta.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat puolestasi helposti ja kätevästi. Katso tietoa vakuutusasiakkaille.

Lue myös