Maailman huippujen palvelut kaikille liikkujille

Pihlajalinnan Urheiluklinikka tarjoaa maailman huippujen palvelut kaikille liikkujille. Olitpa aloitteleva juniori- tai huippu-urheilija, aktiiviliikkuja tai vasta-aloittelija, Urheiluklinikalla sinua auttavat alan parhaat osaajat. Rakkaudesta lajiin.

Varaa aika urheiluvammojen ja -vaivojen asiantuntijalle

Huippuosaajat apunasi

Urheiluklinikallamme eri alojen osaajista koostuva ammattilaistiimi tarjoaa asiantuntevan ja nopean avun urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Urheiluklinikan asiantuntijoilta saat apua aina tapaturman tai sairauden alkuvaiheesta mahdolliseen leikkaukseen ja kuntoutukseen asti.

Jokainen voi tulla urheiluvammojen ja -vaivojen asiantuntijan vastaanotolle. Sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Asiantuntijamme osaavat myös auttaa liikkumisen aloittamisessa ja löytämään jokaiselle oman optimaalisen ja turvallisen tason harrastaa liikuntaa.

Urheiluklinikalla työskentelee muun muassa

  • ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä
  • liikuntalääketieteen asiantuntijoita
  • alansa huippukirurgeja
  • fysioterapeutteja

Löydä sinulle sopiva Urheiluklinikan asiantuntija

Urheilijoiden palvelut kaikille liikkujille

Kuntotestaus

Pihlajalinna liikuntafysiologian laboratorio Helsingissä on erikoistunut kestävyysominaisuuksien sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön vasteiden testaamiseen. Urheiluklinikan kuntotestit soveltuvat kaikille omasta kestävyyskunnostaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Lue lisää kuntotestauksesta ja kuntotestivalikoimasta

Ravintovalmennus

Urheiluravitsemuksen asiantuntijan yksilöohjaus auttaa tavoitteellisesti urheilevia ravitsemuksellisten kysymysten kanssa. Ravintovalmennuksessa urheilija saa henkilökohtaista ohjausta ruokavalion toteuttamiseen omassa arjessaan.

Lue lisää ravintovalmennuksesta

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastus on tarkoitettu kaikille liikkujille vasta kuntourheilua aloittavista ihan huippu-urheilijoihin. Tarkastus antaa hyvän pohjatiedon treenaamiseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta

Forever-liikuntaklubit

Vammojen ennaltaehkäisyä ja kuntoutusta sekä palveluita erilaisille liikkujille tarjoavat Forever-liikuntaklubit.

Kuvantamisen yksiköt ja laboratoriotutkimukset

Urheiluklinikan vastaanottojen tukena toimivat huippuluokan kuvantamisen yksiköt. Asiantuntijamme tarjoavat monipuolista kuvantamisen osaamista nykyaikaisilla laitteilla.

  • 4T-magneettikuvaus
  • kartiokeilatietokonetomografia
  • ultraääni- ja röntgentutkimukset

Kattavien tutkimuspalveluiden, kuten laboratoriotutkimusten, tavoitteena on varmistaa, että voit liikkua jatkossakin mahdollisimman terveenä.

Pihlajalinnan Urheiluklinikka palvelee ympäri Suomen

Urheiluklinikan täydet palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Lisäksi Jyväskylässä ja Levillä löytyy laajaa osaamista urheilijan palveluista. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset vastaanotto, tutkimus-, ja toimenpidemahdollisuudet.

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Lue lisää