Kauan eläköön urheilu! Pihlajalinnan Urheiluklinikka tarjoaa huippu-urheilijoiden palvelut kaikille. Tavoitteenamme on, että yhä useampi liikkuja säästyy vammoilta ja tapaturmilta. Eri alojen osaajista koostuva ammattilaistiimi kattaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisystä kuntoutukseen ja korjaaviin operaatioihin. Tarjoamme myös hyvinvointipalveluita, sillä Forever-liikuntaklubit ovat nykyään osa Pihlajalinnaa.

Huippu-urheilijoiden palvelut kaikille

Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Meillä työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, fysiatreja, liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja urheilufysioterapeutteja.

He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat psyykkistä valmentautumista.

Ajanvaraus

Pääset urheiluklinikan lääkäreiden vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraukseen numeroon 010 312 010. Lue lisää urheiluklinikan lääkäreistä ja asiantuntijoista.

Ympäri Suomea urheilijoita ja urheilevia junioreita palvelevat alueelliset sairaanhoitajat. Sairaanhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Vastuuhoitajan tavoitat seuraavista numeroista:
Joensuu: Jonna Lehtomaa 050 451 3122, jonna.lehtomaa (at) pihlajalinna.fi
Jyväskylä: Emilia Pellonpää 010 312 118, emilia.pellonpaa (at) pihlajalinna.fi
Kuopio: Mikko Nykänen 040 457 8114, mikko.nykanen (at) pihlajalinna.fi
Levi: Tanja Hänninen 0400 270 556, tanja.hanninen (at) pihlajalinna.fi
Oulu: Pia Huttu 050 451 3051, pia.huttu (at) pihlajalinna.fi
Pirkanmaa: Vesa Linna 050 512 9877, vesa.linna (at) pihlajalinna.fi
Uusimaa: Runo Pyykönen, 040 631 2826, runo.pyykonen (at) pihlajalinna.fi
Turku: Heidi Paju, 040 457 8798, heidi.paju (at) pihlajalinna.fi

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Urheiluklinikan täydet palvelut ovat saatavilla Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Lisäksi Jyväskylässä ja Levillä löytyy laajaa osaamista urheilijan palveluista. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset vastaanotto, tutkimus-, ja toimenpidemahdollisuudet. Palvelut kattavat myös kuntoutuksen ja seurannan.

Toimipisteidemme aukioloajat löytyvät täältä.

Kuntotestaus

Urheiluklinikka
Helsingissä on avattu uusi korkeatasoinen kuntotestiasema ja liikuntafysiologian laboratorio. Pihlajalinna Dextran kuntotestausyksikkö mahdollistaa sekä laadukkaiden kuntotestien että kliinisten kuormituskokeiden suorittamisen. Lue lisää

Urheiluklinikan kasvot Laura Lepistö ja Eero Ettala

Tuhansien harjoitustuntien, kaiken panostuksen ja keskittymisen jälkeen saapuu kipu - pahimmillaan juuri ennen kauden päätähtäintä. Miltä urheilijasta tuntuu silloin? Miten hän kiipeää kohti uusia onnistumisia?

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö ja lumilautailijalegenda Eero Ettala lähtivät kanssamme muistelemaan urheilu-uriensa pahimpia hetkiä. Videot Lauran ja Eeron matkoista löydät alla olevien linkkien takaa.

Katso Lauran tarina
Katso Eeron tarina