Pihlajalinnan Urheiluklinikka tarjoaa huippu-urheilijoiden palvelut kaikille. Tavoitteenamme on, että yhä useampi liikkuja säästyy vammoilta ja tapaturmilta. Eri alojen osaajista koostuva ammattilaistiimi kattaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisystä kuntoutukseen ja korjaaviin operaatioihin. Tarjoamme myös hyvinvointipalveluita, sillä Forever-liikuntaklubit ovat nykyään osa Pihlajalinnaa.

Huippu-urheilijoiden palvelut kaikille

Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Meillä työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, fysiatreja, liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja urheilufysioterapeutteja.

He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat psyykkistä valmentautumista.

Ajanvaraus

Pääset urheiluklinikan lääkäreiden vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraukseen numeroon 010 312 010. Lue lisää urheiluklinikan lääkäreistä ja asiantuntijoista.

Ympäri Suomea urheilijoita ja urheilevia junioreita palvelevat alueelliset sairaanhoitajat. Sairaanhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Vastuuhoitajan tavoitat seuraavista numeroista:
Joensuu: Jonna Lehtomaa 050 451 3122, jonna.lehtomaa (at) pihlajalinna.fi
Jyväskylä: Emilia Pellonpää 010 312 118, emilia.pellonpaa (at) pihlajalinna.fi
Kuopio: Mikko Nykänen 040 457 8114, mikko.nykanen (at) pihlajalinna.fi
Levi: Tanja Hänninen 0400 270 556, tanja.hanninen (at) pihlajalinna.fi
Oulu: Olli Ervasti 050 451 3140, olli.ervasti (at) pihlajalinna.fi
Pirkanmaa: Vesa Linna 040 583 7158, vesa.linna (at) pihlajalinna.fi
Uusimaa: Runo Pyykönen, 040 631 2826, runo.pyykonen (at) pihlajalinna.fi
Turku: Heidi Paju, 040 457 8798, heidi.paju (at) pihlajalinna.fi

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Urheiluklinikan täydet palvelut ovat saatavilla Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Lisäksi Jyväskylässä ja Levillä löytyy laajaa osaamista urheilijan palveluista. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset vastaanotto, tutkimus-, ja toimenpidemahdollisuudet. Palvelut kattavat myös kuntoutuksen ja seurannan.

Toimipisteidemme aukioloajat löytyvät täältä.

Bonussopimus urheiluseuroille

Pihlajalinnan bonussopimus on varainhankintaa urheiluseuralle, johon kaikkien seuran jäsenten ja perheenjäsenten on helppo osallistua keskittämällä ostoja Pihlajalinnaan.

Sopimuksen tehneiden seurojen jäsenien ja perheenjäsenien kaikki ostot Pihlajalinnasta kerryttävät seuralle takaisin maksettavaa bonusta. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa, pois lukien käynnit hammasklinikoilla. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Lue lisää.

Urheiluklinikan kasvot Laura Lepistö ja Eero Ettala

Tuhansien harjoitustuntien, kaiken panostuksen ja keskittymisen jälkeen saapuu kipu - pahimmillaan juuri ennen kauden päätähtäintä. Miltä urheilijasta tuntuu silloin? Miten hän kiipeää kohti uusia onnistumisia?

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö ja lumilautailijalegenda Eero Ettala lähtivät kanssamme muistelemaan urheilu-uriensa pahimpia hetkiä. Videot Lauran ja Eeron matkoista löydät alla olevien linkkien takaa.

Katso Lauran tarina
Katso Eeron tarina