Luvassa hikistä hyvinvointia. Tavoitteemme nimittäin on, että yhä useampi liikkuja säästyy vammoilta ja tapaturmilta. Eri alojen osaajista koostuva ammattilaistiimimme kattaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisystä kuntoutukseen ja korjaaviin operaatioihin.

Me autamme niin harrastajaa kuin ammattilaistakin hikoilemaan enemmän.

Pihlajalinna tarjoaa myös hyvinvointipalveluita, sillä Forever-liikuntaklubit ovat nykyään osa Pihlajalinnaa.

Pihlajalinnaan kuuluu kymmenen Foreverin liikuntakeskusta, lue lisää

eero-fillarikatse2-FB

Laura Lepistö ja Eero Ettala - millaista on urheilijan helvetissä?

Tuhansien harjoitustuntien, kaiken panostuksen ja keskittymisen jälkeen saapuu kipu. Pahimmillaan juuri ennen kauden päätähtäintä. Miltä silloin tuntuu urheilijasta? Miten hän selviää, kiipeää kohti uusia onnistumisia?

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö ja lumilautailijalegenda Eero Ettala lähtivät kanssamme muistelemaan urheilu-uriensa pahimpia hetkiä. Videot Lauran ja Eeron matkoista löydät alla olevien linkkien takaa.

Tervetuloa helvettiin. Tie on pitkä ja kivinen.

Katso Lauran tarina: Urheilijan helvetti, Laura Lepistö
Katso Eeron tarina: Urheilijan helvetti, Eero Ettala

Oletko koskaan ajatellut, että kaikilla meistä ei ole mahdollisuutta saada maailman huippujen palveluja käyttöönsä? Urheiluklinikkamme lääkärit, muun muassa taitoluistelija Laura Lepistön ja lumilautailija Eero Ettalan apurit, ovat kaikkien liikkujien käytössä.

Tarjoamme huippu-urheilijoiden palvelut kaikille.

Pihlajalinnan toimipaikoista löytyvät monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Meillä työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, fysiatreja, liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja urheilufysioterapeutteja. He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat urheilijan psyykkistä valmentautumista.
laura-altaassa-FB

Millainen on sinun helvettisi?

Äkillinen tapaturma vai pitkä, piinaava rasitusvamma? Vähäinen, mutta sitkeä vaiva? Saammeko auttaa? Ehkä kävit jo läpin oman helvettisi ja nyt haluaisit varmistaa, ettet joudu sinne enää koskaan. Vinkkejä ja ajatuksia vammojen ennaltaehkäisyyn löydät näiden linkkien takaa:

Ajanvaraus

Pääset lääkäreidemme vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraukseen numeroon 010 312 010. Ympäri Suomea urheilijoita ja urheilevia junioreita palvelevat alueelliset sairaanhoitajat. Sairaanhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa urheilijan tarpeet huomioiden.

Vastuuhoitajan tavoitat numeroista:
Joensuu: Jonna Lehtomaa 050 451 3122 jonna.lehtomaa (at) pihlajalinna.fi
Jyväskylä: Emilia Pellonpää 010 312 118 emilia.pellonpaa (at) pihlajalinna.fi
Kuopio: Tiina Pirhonen 050 451 3378 tiina.pirhonen (at) pihlajalinna.fi
Levi: Tanja Hänninen 0400 270 556 tanja.hanninen (at) pihlajalinna.fi
Oulu: Pia Huttu 050 451 3051 pia.huttu (at) pihlajalinna.fi
Pirkanmaa: Vesa Linna 050 512 9877 vesa.linna (at) pihlajalinna.fi
Uusimaa: Milla Kuutti 040 631 2826 milla.kuutti (at) pihlajalinna.fi
Turku: Jaana Koski 044 293 7150 jaana.koski (at) pihlajalinna.fi

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Urheiluklinikan täydet palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Palvelut kattavat myös kuntoutuksen ja seurannan.

Toimipisteidemme aukioloajat löytyvät täältä.