Kesätyöpaikat

syke

Kesä jo kolkuttelee oven takana ja monilla on mielessä kesätyöpaikka!

Pihlajalinna on kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa pääset kehittymään alan parhaimpien ammattilaisten kanssa. Meitä yhdistää palava halu auttaa ihmisiä.

Pihlajalinnassa me kuulemme toiveesi, joustamme inhimillisesti sekä tarjoamme paikan kehittyä ammattilaiseksi.

Tarjoamme laadukasta terveydenhuoltoa, koskettavia kohtaamisia ja unohtumattomia kollegoita. Meillä et ole vain resurssi tai osa massaa, vaan tärkeä osa tiimiä. Pääset vaikuttamaan työvuoroihisi joustavasti pitkin kesän. Uutena pihlisläisenä kehittymisesi ja jaksamisesi on meille tärkeää, joten panostamme perehdytykseesi ja pääset kehittymään työtehtävissäsi ilman huolia.

Me haluamme, että sinä olet mukana meidän kanssa muuttamassa käsitystä siitä, mitä on laadukas ja välittävä kohtaaminen asiakkaan kanssa.

Pihliksessä pääset mielenkiintoiseen ja hauskaan työilmapiiriin. Kesätyö avaa uusia mahdollisuuksia ja parhaimmassa tapauksessa kesätyöläinen voi saada uusia ystäviä ja uutta elämänkokemusta pihlajalinnalaisena.

Työn ei aina tarvitse olla vakavaa ja raskasta puurtamista, sillä se unelmien kesäpaikkaduuni juuri tekee kesästä hauskan ja mieleenpainuvan. Hauska työporukka on onnistuneen kesäduunin ytimessä. Työympäristö ja työporukan jäädessä mieleen, voit parhaimmassa tapauksessa palata töihin uudelleen seuraavanakin vuonna. Mikäs sen hauskempaa? Jos tykkäät jutella ihmisille ja työskennellä osana tiimiä, kannattaa sinun hakea kesätyötä juurikin Pihlajalinnasta.

Kesätyöt hoitoalan opiskelijoille

Haluamme juuri sinut kesätöihin julkisen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluihin!

Etsimme muun muassa laitoshuoltajia, hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita kesätöihin Pihlajalinnan eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin.

Avoimet kesätyöt julkaistaan tammikuussa. Jää kuulolle!

Kesätyöt lääketieteen opiskelijoille

Pihlajalinna on suosittu paikka tehdä lääkärin kesä- ja joulusijaisuuksia.
Kesäkandin ei meillä tarvitse jännittää! Opit kokeneemmilta kollegoilta ja saat tukea lääkärin työn aloitukseen.

2024 kesäkandin töitä (LK5) voi nyt sopia Kristiinankaupunkiin ja Orivedelle.
Kysy kesä- ja joulusijaisuuksista laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi.

Mikä mietityttää kesätöiden sopimisessa?

Milloin kesätöiden etsiminen kannattaa aloittaa?

Mitä aikaisemmin, sen parempi! Eli siinä vaiheessa kun asia tulee mieleen. Ala seuraamaan meitä somessa #pihlajalinnalaiset tai jätä avoin hakemus, jolloin saat uutiskirjeemme. Näin pysyt kartalla kesätyötarjonnasta.

Vaaditaanko aikaisempaa kokemusta?

Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Olet sitten vastavalmistunut, opinnoissasi kesken tai konkari. Meille olet tervetullut omana itsenäsi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta, vaan oikea asenne on sitäkin tärkeämpää.

Miten erottuu muista hakijoista?

Fleksaa! Oo aktiivinen! Oo perehtynyt!

Markkinoi itseäsi meille ja tuo esille hyviä puolia. Anna innostuksesi ja motivaatiosi näkyä hakemuksessa sekä haastattelussa. Halu oppia usein korvaa kokemuksen puutetta. Työstä aidosti kiinnostunut kesätyöntekijä on meille arvokas.

Millainen on hyvä työhakemus?

Hyvä hakemus on lit! Kerro motivaatioistasi, kerro miksi haluat kesätöihin ja miksi juuri meille. Ole rehellinen (älä feikki!) ja anna käytännön esimerkkejä myös taidoistasi, vaikka sinulla ei olisi vielä työkokemusta, olet varmasti jo kerryttänyt osaamistasi koulusta ja harrastuksista. Kerro mitkä ominaisuudet erottavat just sinut muista niin hakemus on aikas wörtti.

Tehtävä
Kaikki

Haullasi ei löytynyt työpaikkoja

Voit katsoa työpaikkojamme myös TE-palveluiden sivuilta.

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen.