Ajanvarauksen peruutusohjeet

Varatun ajan peruminen

Varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun täyden hinnan.

Varatun ajan voi peruuttaa Pihlajalinnan verkkopalvelussa, terveyssovelluksessa tai puhelimitse.

Verkkopalvelussa ja Pihlajalinna-terveyssovelluksessa
Pihlajalinnan toimipisteissä kirjattuja terveystietoja on mahdollista katsoa turvallisesti verkossa tai Pihlajalinna-terveyssovelluksessa. Palveluissa voi myös tarkistaa tulevia ja vanhoja ajanvarauksia sekä päivittää asiakastietoja. Lisäksi on mahdollista peruuttaa sekä toimipisteessä, puhelimitse että verkkoajanvarauksen kautta varattu aika, mikäli varatun ajan ajankohtaan on yli 24 tuntia peruuttamishetkestä. Palvelut vaativat rekisteröitymisen ja tunnistautumisen. Tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla. Siirry verkkopalveluun tästä. Lataa sovellus tästä.

Pihlajalinna-terveyssovelluksessa
Terveyssovelluksessa voit varata aikoja lääkäriemme ja muiden asiantuntijoidemme vastaanotoille sekä nähdä tulevat käyntisi. Sovelluksessa pysyvät lisäksi tallessa aiemmat käyntisi, laboratoriotuloksesi, sairauslomatodistuksesi ja sähköiset reseptisi. Tarvittaessa pystyt myös perumaan tulevia varauksia.

Puhelimitse
Valtakunnallinen ajanvarauksemme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden numerossa 010 312 010. Puhelun hinta pvm/mpm.