Fysioterapia

Fysioterapia on hyvinvoinnin, toimintakyvyn ja liikkumisen kehittämistä. Sen avulla voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vaivoja, kiputiloja sekä rasitusvammoja.

Kipu, särky, jomotus, voimattomuus, kireys tai muu oire voi viedä työstä, urheilusta ja muista arjen askareista turhaan voimia ja rajoittaa tekemistä. Näiden oireiden lievittäminen, helpottaminen ja ennaltaehkäisy on mahdollista fysioterapeuttimme avulla.

Pihlajalinnan fysioterapiapalvelut auttavat sinua kuntoutumaan, voimaan hyvin ja elämään aktiivista arkea. Tarjoamme fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille ja monenlaisiin tarpeisiin. Palveluihimme sisältyvät muun muassa kuntoutus, vammojen hoito ja kivunlievitys, toiminta- ja työkyvyn arviointi sekä OMT-fysioterapia.

Varaa aika fysioterapeutille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Kuntoutusta ja kivunlievitystä

Toivutko loukkaantumisesta, leikkauksesta, sairaudesta tai rasituksesta? Oikein ajoitetun ja huolellisesti tehdyn kuntoutuksen avulla paranet nopeammin.

Räätälöimme kuntoutuksesi aina yksilöllisesti ja sovitamme harjoitukset elämäntilanteeseesi, työsi ja harrastuksesi huomioiden. Haluamme varmistaa, että pääset mahdollisimman nopeasti takaisin arkeesi tai urheilulajisi pariin. Tarjoamme myös kipua lievittävää hoitoa koko keholle tai sen eri osille.

Kuntoutuksestasi huolehtii sinulle nimetty fysioterapeutti tai toimintaterapeutti, johon voit olla suoraan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää kuntoutuksestasi. Fysioterapeuttimme tekevät tiivistä yhteistyötä lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Moniammatillisesta yhteistyöstä hyvänä esimerkkinä on yhteisvastaanotot ortopedin ja fysioterapeutin kanssa, joissa voidaan arvioida yhdessä leikkauksen tarpeellisuutta tai kuntoutumisen edistymistä. Sen perusteella voidaan muodostaa yhdessä jatkosuunnitelma parhaimmalle kuntoutumiselle. Fysioterapiassa käyvät lähes kaikki leikkauksen läpikäyneet asiakkaamme.

Fysioterapeuteillamme on keinot hoitaa ja kuntouttaa niin, että oireet helpottavat: tavoitteena ei ole ainoastaan lievittää oiretta vaan myös löytää sen aiheuttaja, jolloin vaiva pysyy poissa.

Fysioterapiaa elämän eri tilanteisiin

Mietitkö, miten voisit välttää liikuntavammat tai istumatyöstä aiheutuvat vaivat? Pihlajalinnan fysioterapiapalvelut eivät auta sinua ainoastaan akuuteissa ongelmissa, vaan saat meiltä tukea myös arjen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Tarjoamme hierontaa, ergonomianeuvontaa, lihashuollon ohjausta sekä ennaltaehkäisevää urheilufysioterapiaa, joka on tarkoitettu niin aktiivi- kuin kuntoliikkujille. Saat myös neuvoja omatoimiseen hoitoon, jolla voit ennaltaehkäistä vammoja sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Ajanvaraus

Varaa aika fysioterapeutille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Hinnasto

Löydät fysioterapiapalveluiden hinnat hinnastosta.

Lue myös