Energiaa arkeen Forever-liikuntaklubilta

Forever-liikuntaklubit ovat osa Pihlajalinnaa. Kuntosalin lisäksi tarjolla on kattava valikoima ryhmäliikuntatunteja, personal training -palvelut, Fustra-ohjausta, fysioterapiaa ja hierontaa, lastenhoitoa ja ravintovalmennusta.

Palveluita erilaisille liikkujille

Kuntosaliharjoittelun, ryhmäliikunnan ja personal trainer -palvelujen ohella Forever on erikoistunut tarjoamaan esimerkiksi Fustra-ohjausta, jossa korjataan kehon virheasentoja ja parannetaan monia yleisiä vaivoja. Lisäksi liikuntakeskuksissa saa mm. fysioterapiaa, hierontaa ja ravintovalmennusta.

Forever-kuntoklubien asiakkaille on tarjolla kuntosalin lisäksi kattava valikoima ryhmäliikuntatunteja, personal training -palvelut, Fustra-ohjausta, fysioterapiaa ja hierontaa, lastenhoitoa, ravintovalmennusta sekä salitsemppari. Kokeilemisen arvoisia lajitulokkaita ryhmäliikunnassa ovat esimerkiksi helpot IISI-tunnit ja ilmajooga. Lisäksi keskuksessa järjestetään senioriliikuntaa ja omia liikuntatunteja lapsille. Foreverin asiakkailla on lisäksi uintimahdollisuus lähimmässä uimahallissa kahtena päivänä viikossa.

Personal trainer auttaa tavoitteiden saavuttamisessa

Foreverilla asiakas ei jää treenin kanssa yksin. Tukea tavoitteiden saavuttamiseen tarjoaa valmennustiimi, joka sitoutuu asiakkaan tavoitteisiin. Valmentajista löytyy osaamista jokaiselle asiakkaalle, olipa kyseessä aloittelija tai ammattiurheilija.

”Tavoitteena voi olla esimerkiksi painonpudotus, kunnon kohotus, lihasmassan lisääminen, liikkuvuuden parantaminen, vammojen ehkäisy tai hoito, juoksutekniikan opettelu, lajissa kehittyminen tai vaikkapa säännöllisen liikunnan ylläpitäminen”, Forever Hämeenlinnan yksilövalmennustiimin koordinaattori Juuso Vuorela kertoo.

Moniammatillisessa valmennustiimissä on asiantuntijoina Fustra-ohjaajia, fysioterapeutteja, hierojia, personal trainereita sekä ravintovalmentajia. Valmentaja opastaa alkuun, tekee asiakkailleen yksilöllisiä harjoitusohjelmia sekä motivoi ja kannustaa kohti onnistumista.

Löydä lähin Forever-liikuntakeskus