Hyvinvointi lähtee siitä, että viihtyy omissa nahoissaan. Sairaudet, iän tuomat muutokset, onnettomuudet, laihtuminen ja raskaudet voivat aiheuttaa sen, ettei iho ja oma keho tunnukaan enää omalta. Ammattilaistiimimme auttaa ylläpitämään, ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihoasi.

Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti: palvelumme kattavat kaiken ihosairauksien ja ihosyöpien hoidoista esteettisiin toimenpiteisiin ja plastiikkakirurgiaan asti. Ihon kunto vaikuttaa vahvasti sisäiseen hyvinvointiin. Iän tuomat muutokset, onnettomuudet, sairaudet, laihtuminen ja raskaudet voivat aiheuttaa sen, ettei oma keho tunnukaan enää omalta.

Pihlajalinnassa tarjoamme laajan valikoiman lääketieteellisiä ja myös esteettisiä hoitoja, joiden avulla viihdyt kehossasi ja hyvä olo saadaan pintaa syvemmälle.

Ihosairaudet. Ihotautilääkärin vastaanotolle voi hakeutua erilaisten ihosairauksien ja iho-ongelmien vuoksi. Kokeneet ihotautilääkärit diagnosoivat ja hoitavat muun muassa ihottumia, aknea, ruusufinniä, psoriaasista, nokkosihottumaa, ihon infektioita ja ihokasvaimia.

Ihonhoidot. Kasvo- ja laserhoitojen avulla voidaan tehokkaasti hoitaa ihon ikääntymis- ja värimuutoksia sekä häivyttää pigmenttihäiriöitä. Laserin avulla häivytetään ja poistetaan turvallisesti arpia, aknearpia, pintaverisuonia, luomia, syyliä, känsiä sekä liikakarvoitusta.

Esteettiset toimenpiteet. Täyteaine-, botuliinihoidot ja kasvojen kohotus ilman leikkausta ovat ulkonäköä kevyesti mutta tehokkaasti muokkaavia esteettisiä toimenpiteitä. Juonteiden häivyttäminen ja ilmeryppyjen poisto onnistuvat nopeasti ja turvallisesti.

Ihosyövät. Ihosyövistä pelätyin ja vakavin on melanooma, mutta yleisin ihosyöpä on tyvisolusyöpä eli basaliooma. Näiden lisäksi iholla esiintyy okasolusyöpää ja tämän taudin varhaisempia esiasteita. Ihosyövät näkyvät aina iholla, eli jos huomaat uusia ihomuutoksia jotka eivät parane itsestään tai kortisonivoiteella muutamassa viikossa, ihomuutosta kannattaa näyttää ihosyöpien toteamiseen ja hoitoon erikoistuneelle ihotautilääkärille. Myös muutoksia aiemmin olleissa luomissa kannattaa tulla näyttämään.

Plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet. Paikallispuudutuksessa tehtäviä toimenpiteitä ovat mm. ihomuutosten ja luomien poistot, arpikorjaukset sekä silmäluomileikkaukset. Ammattilaistemme varmoissa käsissä korjaantuvat niin onnettomuuksien, sairauksien kuin ikääntymisen tuomat muutokset.

Plastiikkakirurgiset leikkaukset. Leikkaushoito tehdään tarkasti suunnitellen: Pihlajalinnan asiantuntijatiimin laatima hoitosuunnitelma on aina yksilöllinen. Sairaalan pätevät ammattilaiset ja viimeisin teknologia varmistavat lopputuloksen.

Helsinki, Pihlajalinna Pikku Huopalahti: esteettiset toimenpiteet, laserhoidot, plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja leikkaukset sekä suonikohjuhoidot
Hämeenlinna, Pihlajalinna Hämeenlinna: esteettiset toimenpiteet, plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet, plastiikkakirurgiset leikkaukset sekä suonikohjuhoidot
Joensuu, Pihlajalinna Ite: esteettiset toimenpiteet, plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja plastiikkakirurgiset leikkaukset sekä suonikohjuhoidot
Kouvola, Pihlajalinna Kouvola: esteettiset toimenpiteet
Jyväskylä, Pihlajalinna Jyväskylä: esteettiset toimenpiteet ja plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet
Kuopio, Pihlajalinna Kuopio Leväsentie: esteettiset toimenpiteet, plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja plastiikkakirurgiset leikkaukset sekä suonikohjuhoidot
Tampere, Pihlajalinna Koskiklinikka: esteettiset toimenpiteet, laserhoidot, plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja leikkaukset sekä suonikohjuhoidot