Ihon esteettiset hoidot

Yksilöllistä hoitoa ihollesi

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät. Ihon kuntoon vaikuttavat ensinnäkin ihon yksilölliset ominaisuudet, erilaiset ihosairaudet ja hormonaaliset tekijät. Myös omat ihonhoito- ja puhdistusrutiinit sekä stressi ja ruokailutottumukset vaikuttavat ihon kuntoon ja hyvinvointiin. Lisäksi ulkoiset altistukset ja rasitteet, kuten aurinko, tuuli, kylmyys ja ilmansaasteet, voivat vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa ihomuutoksia.

Ihon erilaisia ongelmia ja ikääntymismuutoksia voidaan hoitaa usealla eri menetelmällä. Useat hoidot sopivat kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Asiakkaan tarpeet ja toiveet määrittävät hoidon voimakkuuden, ja sopiva menetelmä valitaan yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijan kanssa.

Varaa aika maksuttomaan esteettisen sairaanhoitajan konsultaatioon, niin pääset keskustelemaan asiantuntijan kanssa sinulle sopivasta hoitovaihtoehdosta.

Varaa aika ihon esteettisen hoidon arviokäynnille

Ihon esteettiset hoitomenetelmät

Kemiallinen kuorinta

Kemiallisilla kuorintahoidoilla voidaan hoitaa hyvin monenlaisia iho-ongelmia. Kuorinta voidaan tehdä kevyenä tai voimakkaampana.

Lue lisää ihon kemiallisesta kuorinnasta

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito eli RF-hoito on moniin ongelmiin tehoava kasvojen laitehoitomenetelmä. RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia. Tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja radiofrekvenssihoidoista, esimerkiksi hellävarainen ja kivuton Triniti-hoito tai suurempiin muutoksiin Sublative-hoito.

Lue lisää radiofrekvenssihoidosta

Mesoterapia ja mikroneulaus

Mesoterapiassa ja mikroneulauksessa ihoon imeytetään erilaisia peptidejä, vitamiineja ja antioksidantteja. Neulaushoidon tarkoituksena on elvyttää ihoa sekä aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista.

Lue lisää mesoterapiasta ja mikroneulauksesta

Led-valohoito

Led-valohoitoa käytetään niin ihosairauksien hoitoon kuin nuorennukseenkin. Syväkosteuttava tehohoito puolestaan tasapainottaa kuivaa ihoa ja hoitaa hentoja juonteita tehokkaasti.

Lue lisää Led-valohoidosta

Varaa aika maksuttomaan esteettisen sairaanhoitajan konsultaatioon, niin pääset keskustelemaan asiantuntijan kanssa sinulle sopivasta hoitovaihtoehdosta.

Varaa aika ihon esteettisen hoidon arviokäynnille

Esteettisten hoitojen hinnasto