Kasvojen kohotus ilman leikkausta - Ultherapy

Kasvoja on perinteisesti kohotettu leikkauksin. Kohotus on mahdollista tehdä myös Ultherapy®-menetelmällä, joka on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat ihon pintakerroksen käsittelyä voimakkaamman hoidon, mutteivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, eivätkä halua nukutusta tai puudutusta.

Ultherapy® aktivoi ihonalaista kudosta luonnollisesti ultraäänienergian avulla käynnistäen uuden kollageenin tuotannon ja vahvistaen heikentynyttä kollageenia. Lisääntynyt ihon kollageenipitoisuus kiinteyttää ja kohottaa hoidettuja alueita. Toimme menetelmän Suomeen ja olemme hoitaneet jo satoja asiakkaita hyvin tuloksin.

Miten Ultherapy toimii? Pihlajalinna - iho ja estetiikka

Ultherapy®-menetelmässä ei käsitellä ihon pintakerrosta, kuten esimerkiksi laser- tai radiofrekvenssimenetelmissä. Ultherapy® perustuu fokusoituun ultraäänienergiaan, jonka aikana lämpöimpulsseja viedään syvälle ja tarkasti ihonalaiseen kudokseen. Ultherapy® soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen dekolteen hoitoon.

Hoidon kesto on 30 minuutista muutamaan tuntiin riippuen hoidettavasta alueesta. Ihon pintaa ei leikata, eikä käsitellä, joten siinä ei tapahdu rikkoutumista tai traumaa. Hoidon jälkeen voi palata normaaliin arkeen ilman tarvetta sairauslomaan. Hoidon tulos alkaa näkyä muutaman viikon kuluttua toimenpiteen jälkeen. Lopullinen tulos saavutetaan 4–6 kuukauden kuluttua. Yleensä yksi hoitokerta riittää.

Hoidon lopulliset tulokset näkyvät yleensä hyvin. Vaikutuksista on tehty yli 40 kansainvälistä tutkimusta. Yhdysvalloissa Ultherapy® on ainoa Yhdysvaltain viranomaisten hyväksymä, ei leikkausta vaativa hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon, dekolteen sekä kulmien kohotukseen ja kiinteytykseen.

Ennen ja jälkeen - Ultherapy. Pihlajalinna - iho ja estetiikka

Ultherapy® aktivoi ihon luontaista toimintaa

Kollageenin tuotantoa lisäävää vaikutus todistettiin tieteellisesti muun muassa KineMed Inc -yhtiön tutkimuksessa. Potilaille tehtiin tutkimuksessa Ultherapy®-hoito vain toiselle puolelle kasvoja.

Ihokudosanalyysin tulokset osoittivat, että hoito lisäsi kollageenin tuotantomäärän keskimäärin 1,4-kertaiseksi. Vanhenemiseen liittyvät kollageenityypit I ja II lisääntyivät Ultherapy®-menetelmällä hoidetulla kasvonpuoliskolla 42 prosenttia, kun tuloksia verrattiin hoitamattoman puolen kollageenin määrään samalla potilaalla.

Ennen ja jälkeen - Ultherapy. Pihlajalinna - iho ja estetiikka

Tutkimustulokset osoittavat, etteivät Ultherapy®-hoidon vaikutukset kohdistu pelkästään ihon pintaan, vaan syvälle ihon kerroksiin, jossa hoidosta on eniten hyötyä.
Ultherapy®-menetelmän teknologia perustuu fokusoituun ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua. Hoidon aikana viedään tuhansia lämpöimpulsseja syvälle ihonalaiseen kudokseen, mikä lisää ja korjaa ihon luontaista kollageenipitoisuutta.

Ultherapy®-hoidon ainutlaatuisiin etuihin kuuluu ultraäänikuvantaminen, jonka avulla hoitava lääkäri tai sairaanhoitaja näkee hoidettavat kudoskerrokset. Energia pystytään hoidon aikana kohdistamaan turvallisesti, tarkasti ja optimaalisella lämpötilalla hoidettavaan kudokseen.

Hoitoalueita ovat esimerkiksi otsa, silmän ympärys, alakasvot, kaula sekä dekoltee.

Ylläpitohoitoja voidaan tehdä yhden tai kahden vuoden välein. Hoidon jälkeen iho punoittaa lievästi. Iholla saattaa olla muutaman viikon ajan lievää kihelmöinnin tunnetta tai kosketusarkuutta, mikä on osoitus siitä, että uuden kollageenin syntyminen on käynnistynyt. Hyvin harvoin syntyy mustelmia, tunnottomia alueita tai hermotoiminnan heikkenemistä, jotka ovat nekin ohimeneviä.

Ultherapy-hoitoja tehdään Joensuussa Pihlajalinna Itessä.

Varaa aika suoraan plastiikkakirurgi Riitta Martikaisen vastaanotolle.