Pistoshoidot ja täyteaineet

Kasvojen pistoshoidoilla korjataan vähäisiä tai varhain ilmaantuvia muutoksia, jotka liittyvät ikääntymiseen. Hoidot ovat leikkauksia huomattavasti kevyempi vaihtoehto. Pistoshoidot jaetaan pääosin kahteen ryhmään eli lihaksen toimintaan vaikuttaviin pistoksiin ja täyteaineisiin.

Botuliinihoito

Lihaksen toimintaan vaikuttavissa hoidoissa käytetään aineena botuliinitoksiini A:ta, joka rentouttaa ohimenevästi ryppyä aiheuttavaa ilmelihasta.

Botuliini on turvallinen aine, jota on käytetty kymmeniä vuosia erilaisten sairauksien hoidossa ja noin 25 vuotta esteettisissä hoidoissa. Aine vaikuttaa paikallisesti pistoskohdassa, minkä vuoksi ryppyjen ilmenemistä pystytään vähentämään täsmällisesti. Yleisimmin botuliinitoksiinipistoksilla tasoitetaan ryppyjä kulmakarvojen välissä, vihaista ilmettä ja otsan juonteita.

Pistoksilla voidaan hoitaa myös kainaloiden, kämmenten ja jalkapohjien paikallista liikahikoilua sekä kasvolihasten liiallisen toiminnan aiheuttamaa päänsärkyä. Toimenpide on nopea eikä juurikaan aiheuta kipua. Hoidon vaikutus alkaa 3–7 vuorokauden kuluttua annetusta hoidosta ja se kestää noin 4–6 kuukautta.

Varaa aika botuliinihoitoja tekevälle asiantuntijalle verkkoajanvarauksesta.

Täyteaineet

Kun hoitona käytetään täyteaineita, korjataan joko yksittäisiä ryppyjä, arpia ja uurteita tai kokonaisia alueita, kuten huulten ja suun ympäristöä.

Täyteaineilla tasapainotetaan myös kasvojen puolieroja. Pihlajalinnassa käytetään hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Hyaluronihappo on turvallinen, biohajoava ja ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava aine. Sitä käytetään turvallisuutensa vuoksi maailmalla ylivoimaisesti eniten ihon ikämuutosten ja juonteiden täytehoidoissa. Pinnallisilla hyaluronihappopistoksilla voidaan myös tehokkaasti kosteuttaa ihon pintaa.

Täyteainetta ruiskutetaan ihon alle. Toimenpide on lähes kivuton. Huulia muotoiltaessa lääkäri voi tarvittaessa laittaa puudutuksen. Täyteainehoidon sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdassa. Turvotuksen laskettua hoitotulos on valmis. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon vaikutus kestää keskimäärin 6–9 kuukautta. Täydentävän käsittelyn voi tehdä kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Varaa aika täyteaineiden pistoja tekevälle asiantuntijalle verkkoajanvarauksesta.

Hinnasto

Täyteaine- ja pistoshoitojen hinnasto