Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Omista toiveista ja hoitomahdollisuuksista voi käydä keskustelemassa Pihlajalinnan asiantuntijoiden kanssa.

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Rintojen muokkaus

Rinnat voivat jäädä kasvuiässä kehittymättä tai olla niin suuret, että ne aiheuttavat ongelmia. Raskaus, imetys ja painonpudotus vaikuttavat rintoihin toisinaan niin, että ne veltostuvat huomattavasti.

Pihlajalinnan palvelutarjontaan kuuluvat

Pihlajalinnassa tehdään rintaleikkauksia myös miehille.

Rasvaimu ja rasvansiirto

Vartalon muotoihin vaikuttaa ihon alla oleva rasvakerros. Toisinaan rasvaa kertyy paikkoihin, joista sitä on vaikea saada pois laihduttamalla.

Rasvaa on mahdollista poistaa vartalon rasvaimulla.

WAL-menetelmä (water assisted liposuction) on huomattavasti perinteistä rasvaimua turvallisempi ja tehokkaampi. WALin avulla saadaan aikaan luonnollinen lopputulos.

WAL-menetelmää käytetään seuraavissa toimipisteissä:

Vesisuihkurasvaimu mahdollistaa poistettavan rasvan keräämisen hellävaraisesti ja hyväkuntoisena suoraan siirrettävässä muodossa.

Rasvansiirron avulla voidaan vartalolta halutusta kohtaa poistettu ja talteen kerätty rasva, siirtää muualle vartaloon, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Pihlajalinnassa tehdään

Muotoiluleikkaukset

Ylipaino voi jättää reisiin ja olkavarsiin löysää ihoa, vaikka laihduttaminen olisi onnistunut. Myös raskaudet ja ikääntyminen vaikuttavat vartalon kiinteyteen. Reisien ja olkavarsien muotoilussa voidaan poistaa reisien ylä- ja sisäpinnoilta sekä olkavarsista löysää kudosta ja ihoa.

Niin sanottu pömppövatsa voi johtua raskauksista tai ylipainosta, jonka seurauksena suorat vatsalihakset ovat erkaantuneet ja vatsakalvo venynyt. Vatsanmuotoilulla on mahdollista palauttaa lihakset yhteen ja poistaa löystynyttä ihoa sekä rasvaa. Muotoiluleikkauksissa samaan toimenpiteeseen yhdistetään usein rasvaimu.

Lue lisää Pihlajalinnan plastiikkakirurgisista toimenpiteistä:

Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään seuraavissa toimipisteissä:

Lue myös