Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Omista toiveista ja hoitomahdollisuuksista voi käydä keskustelemassa Pihlajalinnan asiantuntijoiden kanssa. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Pihlajalinna Laser Tilkassa Helsingissä , Pihlajalinna Itessä Joensuussa, Pihlajalinna Hämeenlinnassa, Pihlajalinna Kuopiossa, Pihlajalinna Seinäjoella ja Pihlajalinna Koskiklinikalla Tampereella.

Rinnat voivat jäädä kasvuiässä kehittymättä tai olla niin suuret, että ne aiheuttavat ongelmia. Raskaus, imetys ja painonpudotus vaikuttavat rintoihin toisinaan niin, että ne veltostuvat huomattavasti. Pihlajalinnan palvelutarjontaan kuuluvat rintojen suurennus implantilla, rintojen suurennus rasvansiirrolla, rintojen kohottaminen ja rintojen pienennys. Pihlajalinnassa tehdään rintaleikkauksia myös miehille. Leikkauksen tulokset ovat yleensä pysyviä.

Vartalon muotoihin vaikuttaa ihon alla oleva rasvakerros. Toisinaan rasvaa kertyy paikkoihin, joista sitä on vaikea saada pois laihduttamalla. Rasvaa on mahdollista poistaa vartalon rasvaimulla. Pihlajalinna Dextrassa Helsingissä, Pihlajalinna Itessä Joensuussa ja Pihlajalinna Seinäjoella käytetään WAL-menetelmää (water assisted liposuction), joka on huomattavasti perinteistä rasvaimua turvallisempi ja tehokkaampi. WALin avulla saadaan aikaan luonnollinen lopputulos.

Vesisuihkurasvaimu mahdollistaa poistettavan rasvan keräämisen hellävaraisesti ja hyväkuntoisena suoraan siirrettävässä muodossa. Pihlajalinnassa tehdään kasvojen rasvansiirtoja, vartalon rasvansiirtoja ja rintojen rasvansiirtoja. Rasvansiirron avulla voidaan vartalolta halutusta kohtaa poistettu ja talteen kerätty rasva, siirtää muualle vartaloon, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Ylipaino voi jättää reisiin ja olkavarsiin löysää ihoa, vaikka laihduttaminen olisi onnistunut. Myös raskaudet ja ikääntyminen vaikuttavat vartalon kiinteyteen. Reisien ja olkavarsien muotoilussa voidaan poistaa reisien ylä- ja sisäpinnoilta sekä olkavarsista löysää kudosta ja ihoa.

Niin sanottu pömppövatsa voi johtua raskauksista tai ylipainosta, jonka seurauksena suorat vatsalihakset ovat erkaantuneet ja vatsakalvo venynyt. Vatsanmuotoilulla on mahdollista palauttaa lihakset yhteen ja poistaa löystynyttä ihoa sekä rasvaa. Muotoiluleikkauksissa samaan toimenpiteeseen yhdistetään usein rasvaimu.

Plastiikkakirurgian yleishinnasto

Lue lisää Pihlajalinnan plastiikkakirurgisista toimenpiteistä: