Lääkärin ja muiden asiantuntijoiden etävastaanotot

Pihlajalinnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tavoitat etänä.

Etävastaanotto on hyvä vaihtoehto hoitaa monia kiireellisiä ja kiireettömiä asioita helposti missä ja milloin vain.

Varaa aika etävastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Etävastaanotot Pihlajalinnassa

Pihlajalinnassa saat terveyshuoliin apua lääkäreiltä tai muilta ammattilaisilta kätevästi etänä. Tarjoamme useita eri tapoja asioida etävastaanotolla.

Pihlajalinna Terveyssovellus

Terveyssovelluksessa pääset keskustelemaan lääkärin tai hoitajan kanssa chatissa tai videoyhteydellä ilman ajanvarausta. Yöllä pääset keskustelemaan chatissa hoitajan kanssa, ja hoitaja voi tarpeen mukaan konsultoida lääkäriä. Lääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja, uusia reseptejä tai kirjoittaa lyhyt sairausloma.

Lue lisää: Pihlajalinna Terveyssovellus

Lastenlääkärin chat-vastaanotto

Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa. Lastenlääkärin chat-vastaanotolla voit asioida huollettavanasi olevan alle 12-vuotiaan lapsen puolesta. Palvelussa voivat asioita myös ne, joiden lapsella on vakuutus, sillä palvelu on vakuutuskorvattavaa.

Lue lisää: Lastenlääkärin chat-vastaanotto

Mielen huoli -linja

Mielen huoli -linjaan voi olla yhteydessä pienissä ja suurissa mielenterveyteen liittyvissä asioissa. Mielen huoli -linjaan saa myös yhteyden Terveyssovelluksen kautta.

Lue lisää: Mielen huoli -linjasta

Etävastaanotto ajanvarauksella

Voit varata lääkäreillemme ja muille asiantuntijoillemme etävastaanottoaikoja. Etävastaanotolla voit keskustella asiantuntijan kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Varaa aika etävastaanotolle verkkoajanvarauksesta

Etävastaanotto sopii akuuttien vaivojen lisäksi myös monien kiireettömien asioiden hoitoon.

Lue lisää: Etävastaanotot ajanvarauksella

Kotiklinikka

Pihlajalinnan Kotiklinikalla voit suorittaa etätutkimuslaitteella perustutkimukset kotona, kuten nielun ja korvien tutkimisen. Lääkäri tekee diagnoosin laitteen lähettämien tietojen avulla chat-vastaanotolla.

Lue lisää: Kotiklinikka

Yleislääkärin ja lastenlääkärin etävastaanotto lääkärikeskuksessa

Voit varata yleis- ja lastenlääkärille etävastaanottoajan lääkärikeskukseen, jolloin sinut vastaanottaa ensin sairaanhoitaja, joka tekee sinulle tarvittavat tutkimukset etätutkimusvälineistön avulla. Tutkimusten jälkeen sairaanhoitaja lähettää tutkimustulokset yleislääkärille, joka soittaa sinulle hetken kuluttua.

Lue lisää: Yleislääkärin etävastaanotosta lääkärikeskuksessa

Lue lisää: Lastenlääkärin etävastaanotosta lääkärikeskuksessa

Etävastaanottojen hinnastot

Terveyssovelluksen kautta tapahtuvien chat-vastaanottojen hinnaston näet täältä: Chat-vastaanottojen hinnasto

Video- ja puhelinvastaanottojen hinnaston näet täältä: Lääkäreiden vastaanottokäyntien, video- ja puhelinvastaanottojen hinnasto

Lue myös: