Pihlajalinnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tavoitat etänä joko Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta tai varaamalla etävastaanottoajan.

Lääkärien etävastaanotot ovat hyvä vaihtoehto hoitaa monia kiireellisiä ja kiireettömiä asioita helposti ilman käyntiä toimipisteessä.

Pihlajalinna-terveyssovellus

Terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan lääkärin kanssa chatissa ja tarvittaessa videoyhteydellä nopeasti ilman ajanvarausta mistä tahansa klo 7–23 vuoden jokaisena päivänä. Lääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa mm. monenlaisia akuutteja vaivoja sekä uusia reseptejä.

Ssovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta. Lue lisää.

Etävastaanotto ajanvarauksella

Voit varata lääkäreillemme ja muille asiantuntijoillemme myös etävastaanottoajan. Etävastaanotolla voit keskustella asiantuntijan kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Etävastaanotto varataan kuten tavallinenkin vastaanottoaika joko puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta. Etävastaanotto sopii akuuttien asioiden lisäksi myös kiireettömiin asioihin. Lue lisää.

Sydänoirepalvelu

Palvelu on tarkoitettu esimerkiksi kiireettömien rytmihäiriö- ja rintakiputuntemusten tai muiden sydänperäisiksi epäiltyjen oireiden selvittelyyn. Soita tai käytä sovelluksella. Lue lisää.