Pihlajalinnassa terveydenhuollon ammattilaisen tavoitat etänä joko Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta tai varaamalla etävastaanottoajan.

Koronavirusepidemian aikana ole meihin yhteydessä ensisijaisesti etäpalveluita hyödyntäen, mikäli et pärjää kotikonstein.

Etävastaanotot ovat hyvä vaihtoehto hoitaa monia kiireellisiä ja kiireettömiä asioita helposti ilman käyntiä toimipisteessä.

Pihlajalinna-terveyssovellus

Terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatissa ja tarvittaessa videoyhteydellä lääkärin kanssa nopeasti mistä tahansa klo 7–23 vuoden jokaisena päivänä. Etävastaanotolla voidaan hoitaa mm. monenlaisia akuutteja vaivoja sekä uusia reseptejä.

Pihlajalinna-terveyssovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

Lue lisää ja lataa sovellus.

Etävastaanotto ajanvarauksella

Voit varata lääkäreillemme ja muille asiantuntijoillemme myös etävastaanottoajan. Etävastaanotolla voit keskustella asiantuntijan kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Etävastaanotto varataan kuten tavallinenkin vastaanottoaika joko puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta. Etävastaanotto sopii akuuttien asioiden lisäksi myös kiireettömiin asioihin.

Lue lisää ja varaa aika.