Lastenlääkärin chat-palvelu

Lastenlääkärin chat-palvelussa pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta.

Lastenlääkärin chat-palvelu on avoinna Pihlajalinna Terveyssovelluksessa arkisin klo 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18.

Heinäkuussa Lastenlääkärin chat-palvelu on auki poikkeusaukioloajoin ma–pe 8–20 ja la–su 8–18. Palaamme normaaleihin aukioloaikoihin 1.8. alkaen.

Palvelussa voit asioida huollettavanasi olevan alle 12-vuotiaan lapsen puolesta. Chat-palvelussa voivat asioita myös ne, joiden lapsella on vakuutus, sillä palvelu on vakuutuskorvattavaa.

Lastenlääkärin chat-palvelusta apua moneen vaivaan

Lastenlääkärin chat-palvelussa pääset keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin.

Chat-vastaanotolla voidaan hoitaa esimerkiksi

Etävastaanotolla ei käsitellä käyttäytymis-ja keskittymisongelmia, pitkittynyttä kipua tai väsymystä, nivelvaivoja, nopeasti edennyttä tai vaikeaa päänsärkyä tai
kehitykseen tai kasvuun liittyviä ongelmia. Etävastaanotolla ei myöskään voida määrätä esimerkiksi korva- tai poskiontelotulehdukseen antibiootteja, uni- ja psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä (PKV-lääkkeitä).

Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ja aloita käyttö

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan etävastaanottokäyntisi.

appstore googleplay

Lastenlääkärin chat-palvelun hinnat

Etävastaanotto on edullinen vaihtoehto verrattuna tavalliseen vastaanottokäyntiin. Katso chat-palvelun hinnat Terveyssovelluksen hinnastosta.

Pihlajalinnan lasten terveyden asiantuntijapalvelut

Lue myös: