Lastenlääkäri eli pediatri

Lastenlääkäri eli pediatri tutkii ja hoitaa kaikkia lapsuus- ja nuoruusiässä esiintyviä vaivoja kuten allergioita ja astmaa, kipeää korvaa tai vatsavaivoja. Lasten Pihlajalinnan mukavien lastenlääkärien ansiosta lääkärikäyntiä ei tarvitse jännittää. Meiltä saa avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin – pidämme huolta pienimmistä!

Varaa aika lastenlääkärin vastaanotolle tai etävastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010.

Milloin lastenlääkäriin?

Pitkittynyt yskä, iho-ongelmat ja vatsaoireet, jotka eivät mene ohi – nämä ja monet muut lasten ikävät vaivat saattavat askarruttaa vanhempia. Huoltajana ei kuitenkaan tarvitse jäädä pohtimaan oireiden vakavuutta yksin, sillä Pihlajalinnan lastenlääkärien puoleen voi kääntyä aina kun huoli perheen pienimmästä herää.

Yleisiä syitä hakeutua lastenlääkärin vastaanotolle

Lastenlääkärin chat-vastaanotolle ilman ajanvarausta

Lastenlääkärin tavoitat myös ilman ajanvarausta Pihlajalinna Terveyssovelluksessa Lastenlääkärin chat-palvelussa. Chat-palvelussa voidaan hoitaa kätevästi monia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lastenlääkäri voi myös palvelun kautta määrätä lääkkeitä, uusia reseptejä sekä tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin.

Tutustu lastenlääkärin chat-palveluun

Lastenlääkärin etävastaanotto

Lastenlääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa pienten potilaiden vaivoja kätevästi etänä. Voit keskustella lastenlääkärin kanssa puhelimitse tai videon välityksellä. Videovastaanotolle voit osallistua tietokoneella tai Pihlajalinna-videovastaanottosovelluksella.

Varaa aika lastenlääkärin etävastaanotolle verkkoajanvarauksesta

Lastenlääkärin etävastaanotto lääkärikeskuksessa

Voit varata lastentautien erikoislääkärille etävastaanottoajan lääkärikeskukseen, jolloin lapsen vastaanottaa ensin sairaanhoitaja, joka tekee lapselle tarvittavat tutkimukset etätutkimusvälineistön avulla. Tutkimusten jälkeen sairaanhoitaja lähettää tutkimustulokset lastenlääkärille, joka soittaa sinulle hetken kuluttua.

Palvelu tarjolla esimerkiksi Seinäjoella, Joensuussa ja Levillä. Katso muut palvelua tarjoavat paikkakunnat ja lue lisää.

Lasten Pihlajalinnan lastenlääkärit palvelevat ympäri Suomen

Lasten Pihlajalinnan mukavat lastenlääkärit antavat nopean avun perheen pienimmille. Lastenlääkäreitä löytyy useasta Pihlajalinnan toimipisteestä.

Katso suoraan lastenlääkärien vapaat ajat näiltä paikkakunnilta:

Katso muiden paikkakuntien lastenlääkäreiden vapaat ajat verkkoajanvarauksesta.

Muut Pihlajalinnan erikoisosaajat perheen pienimmille

Lastenlääkäreiden lisäksi Pihlajalinnassa on monia muita huippuosaajia, joiden luokse on kiva tulla. Perheen pienimpiä auttavat esimerkiksi yleislääkärit, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä muut asiantuntijat.

Lisätietoa muista lapsia hoitavista asiantuntijoista:

Lue myös