Etälääkäri

Etälääkärin vastanotolla hoituvat monenlaiset akuutit vaivat, kuten virtsatietulehdukset, ylähengitystieinfektiot, silmätulehdukset ja ihottumat. Etävastaanotolla lääkäri voi määrätä lääkkeitä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman.

Varaa aika etälääkärin vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Pihlajalinna Terveyssovelluksella lääkäri-chatiin ilman ajanvarausta

Pihlajalinna Terveyssovelluksen chat-vastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pääset lääkäri- tai hoitaja-chatiin ilman ajanvarausta.

Pihlajalinna Terveyssovelluksessa voit tarkastella terveystietojasi. Voit myös varata aikoja lääkäriemme ja muiden asiantuntijoidemme vastaanotoille sekä nähdä tulevat käyntisi. Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.

Lue lisää Pihlajalinna Terveyssovelluksesta

Lastenlääkärin chat-palvelu

Chat-palvelussa pääset asioimaan suoraan etänä lastenlääkärin kanssa. Lastenlääkärin chat-palvelussa voit asioida huollettavanasi olevan alle 12-vuotiaan lapsen puolesta. Palvelussa voivat asioita myös ne, joiden lapsella on vakuutus, sillä palvelu on vakuutuskorvattavaa.

Lastenlääkärin chat-palvelu on avoinna Pihlajalinna Terveyssovelluksessa arkisin klo 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18.

Lue lisää lastenlääkärin chat-palvelusta

Lue myös: