Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Korvalääkäri eli korva-, nenä-, ja kurkkutautien erikoislääkäri tutkii ja hoitaa ylähengitysteiden sekä pään ja kaulan alueen sairauksia ja kasvainsairauksia.

Pihlajalinnan korvalääkärit hoitavat monipuolisesti korva-, nenä- ja kurkkutauteja. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat, myös lapset ja vauvat.

Varaa aika korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Milloin korvalääkärille?

Korvalääkäri tutkii ja hoitaa korvan, nenän ja kurkun alueiden oireita, kuten korvatulehduksia ja kurkkukipua. Myös elämää rajoittavat tai haittaavat vaivat, kuten kuulon heikkeneminen tai tinnutus sekä korvaperäinen huimaus, ovat yleisiä syitä hakeutua korvalääkärin vastaanotolle.

Korvalääkärin palvelut ja toimenpiteet

Korvalääkärit ovat erikoistuneet myös kaikenikäisten potilaiden korva-, nenä- ja kurkkutautien leikkaushoitoihin, kuten korvien putkituksiin.

Korvalääkärit voivat myös suositella jatkotutkimuksia esimerkiksi alentuneen kuulon tutkimiseksi.

Ajanvaraus

Varaa aika korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarausasioissa joka päivä ympäri vuorokauden.

Katso korvalääkärien vapaat ajat suoraan seuraavilta paikkakunnilta:

Katso muiden paikkakuntien korvalääkäreiden vapaat ajat verkkoajanvarauksesta.

Muut Pihlajalinnan erikoislääkäripalvelut

Lue myös