Allergologian erikoislääkäri

Allergologian erikoislääkärit auttavat kaiken ikäisiä allergisten sairauksien sekä astman hoidossa. Heidän osaamiseensa kuuluu myös atooppisen ihottuman hoito.

Allergologian erikoislääkäriltä saat hoitoa niin äkillisiin sairastumisiin kuin pitkäaikaisvaivoihin. Allergologit tutkivat ja hoitavat kaikenikäisten allergisia ja atooppisia sairauksia. Asiantuntijamme ohjaavat sinut tarvittaessa astmatutkimuksiin ja -ohjaukseen, keuhkojen toimintakokeisiin, allergiatutkimuksiin, siedätyshoitoihin ja altistuskokeisiin.

Varaa aika allergioiden, astman ja atopian asiantuntijalle verkkoajanvarauksestamme tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Allergiat ja niiden hoito

Allergisten sairauksien esiintyvyys on Suomessa suuri. Allergiat ovat lapsilla ja nuorilla yleisin pitkäaikaissairaus. Allergia voi puhjeta myös aikuisiässä.

Pihlajalinnassa tutkitaan ja hoidetaan kaikenikäisten allergisia ja atooppisia sairauksia. Palvelumme kattavat muun muassa äkilliset sairastumiset, pitkäaikaisvaivat, astmatutkimukset ja -ohjauksen sekä keuhkojen toimintakokeet.

Hoidamme myös allergista nuhaa, siitepöly-, eläin- ja ruoka-aineallergioita sekä atooppista ihottumaa, ja teemme kattavia allergiatutkimuksia, ruoka-ainealtistuksia sekä siedätyshoitoja.

Apua allergiaan - kysy hoitajalta:
Siitepölyallergianeuvontaa yhteistyössä (Avama Oy ja ALK) Pihlajalinnan kanssa

Allergian, astman ja atooppisen ihottuman erikoislääkärit Pihlajalinnassa

Allergisia sairauksia hoitavat allergologian erikoislääkäreiden lisäksi Pihlajalinnassa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä keuhkosairauksien, ihotautien ja lastentautien erikoislääkärit.

Voit varata sinulle sopivan ajan verkkoajanvarauksesta.