Mielen Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia ja vaikuttavia palveluita mielen hyvinvoinnin tueksi. Avun piiriin pääsee nopeasti, ja palvelut ovat käytössäsi matalalla kynnyksellä. Asiantuntijamme palvelevat toimipisteissämme sekä puhelin- ja videovastaanottojen kautta.

Voit varata ajan Mielen Pihlajalinnan palveluihin verkkoajanvarauksesta tai soittamalla Mielen huoli -linjalle numeroon 010 312 023 (hinta pvm/mpm).

Mielen huoli -linjan kautta saat arvion tilanteeseesi ja sinut ohjataan tarvitsemasi avun piiriin, esimerkiksi keskustelutukeen. Mielen huoli -linja on avoinna arkisin klo 8–18.

Mikään huolesi ei ole liian pieni. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ja myös ennaltaehkäisevästi. Sinun ei tarvitse tarvitse myöskään tietää, mikä on – etsimme siihen yhdessä selvyyden.

Mielen Pihlajalinnan palvelut

Oman mielen esteiden, kuten murehtimisen, ahdistuksen tai muun hankalan tunteen kanssa ei tarvitse jäädä yksin: ammattiapua on ulottuvillasi. Mielen Pihlajalinnasta saat apua pieniin ja suuriin mielen hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut

Mielen Pihlajalinna tarjoaa keskusteluapua, tutkimuspalveluita ja muuta hoitoa myös lapsille ja nuorille. Yli 13-vuotiaille on tarjolla palveluita myös etäpalveluna, esimerkiksi lyhytterapiaa sekä psykiatrien ja psykologien vastaanottoaikoja.

Lisätietoa lasten ja nuorten palveluista sekä ajanvaraukset Mielen huoli -linjalta 010 312 023 (hinta pvm/mpm).

Tietoa mielen hyvinvoinnin haasteista

Mielenterveyden häiriöitä voivat olla esimerkiksi ahdistus, mielialaongelmat, masennus, uupumus, stressi, unettomuus ja jaksamisen ongelmat. Tukea on hyvä hakea mahdollisimman varhain.

Apua mielenterveyteen

Voit varata ajan Mielen Pihlajalinnan palveluihin verkkoajanvarauksesta tai soittamalla Mielen huoli -linjalle numeroon 010 312 023 (hinta pvm/mpm). Mielen huoli -linja on avoinna arkisin klo 8–18.

Mielen huoli -linjan kautta saat tukea kuormittaviin tai ahdistaviin tilanteisiin töissä tai muuten elämässä, kuten jaksamiseen, ahdistukseen, ihmissuhteisiin tai muihin elämänhallintaa uhkaaviin tilanteisiin. Mielen huoli -linjalta saat ensivaiheen apua huoleesi ja sinut ohjataan nopeasti tarvitsemasi avun piiriin.

Voit asioida myös Mielen huoli -linjan chatissa Pihlajalinna Terveyssovelluksella. Mielen huoli -linjan chat on avoinna arkisin klo 8–18.

Hinnasto

Mielen Pihlajalinnan palveluiden hinnat löydät hinnastosta.

Lue myös