Stressi- ja tunnetaitovalmennus

Jokainen kokee elämässään stressiä, ja siltä ei voi kokonaan välttyä. Joskus kuormitus kasvaa kuitenkin liian suureksi, ja ihminen voi tuntea, että hän ei enää pärjää stressin kokemuksensa kanssa. Pihlajalinnan stressinhallintavalmennuksessa opetellaan taitoja, joiden avulla kuormitusta voi oppia säätelemään ja hallitsemaan.

Valmennuksessa saat työkaluja stressin aiheuttamien oireiden ja ongelmien työstämiseen. Valmentajinasi toimivat Pihlajalinnan mielen hyvinvoinnin ammattilaiset. Valmennukset järjestetään etävalmennuksina.
Valmennuksen aika pyritään tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat kuormitusta sekä löytämään työkaluja ja taitoja stressin kokemuksen vähentämiseksi.

Valmennuksen aikana perehdytään muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • hyvän elämän taidot, tyytyväisyys elämään
  • aikaa tärkeille asioille
  • kuormitustekijöihin vaikuttaminen
  • taitoa pysähtyä hetkeen ja olla läsnä
  • palautumisen taidot

Tunne- ja tietoisuustaitojen harjoittelun avulla opit sietämään stressin kokemusta paremmin. Valmennusta suositellaan kaikille, jotka kokevat haitallista stressiä edes ajoittain ja haluavat, että stressi ei veisi voimavaroja hyvinvoinnilta, yöunilta, työ- ja toimintakyvyltä tai sosiaalisilta suhteilta.

Kiinnostuitko?

Voit kysyä lisää Mielen huoli -linjan kautta soittamalla numeroon 010 312 023 . Mielen huoli -linja on avoinna arkisin klo 8-18 (hinta pvm/mpm).

Hinnasto

Stressi- ja tunnetaitovalmennuksen sekä muut Mielen Pihlajalinnan palvelut löydät hinnastosta.

Muut Mielen Pihlajalinnan palvelut

Oman mielen esteiden, kuten murehtimisen, ahdistuksen tai muun hankalan tunteen kanssa ei tarvitse jäädä yksin: ammattiapua on ulottuvillasi. Mielen Pihlajalinnasta saat apua pieniin ja suuriin mielen hyvinvointiin liittyviin asioihin.