Lasten Pihlajalinna

Kun puhallus ja laastari ei riitä, Lasten Pihlajalinnan mukavat lastenlääkärit sekä lukuisat muut asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin. Lasten Pihlajalinna palvelee lapsia ja nuoria kaikissa terveyshuolissa. Meille on helppo tulla, oli vaiva mikä tahansa!

Varaa aika Lasten Pihlajalinnan asiantuntijan vastaanotolle tai etävastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010.

Lasten Pihlajalinnan palvelut

Lasten Pihlajalinnan mukavat asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin.

Lasten yleiset sairaudet ja vaivat

Lasten Pihlajalinnassa hoidetaan perheen pienempiä monissa vaivoissa.

Lastenlääkäreitä työskentelee Pihlajalinnan toimipisteissä ympäri Suomen.

Lue lisää lastenlääkärin palveluista

Lasten tapaturmat ja päivystys

Lapsia hoidetaan myös Pihlajalinnan päivystystä ja tapaturmapäivystystä tarjoavissa toimipisteissä sekä Pihlajalinnan sairaaloissa.

Lastenlääkäri pienimmille joko kotisohvalta tai kasvokkain

Pihlajalinnalla pikkuiset voivat saada apua monin eri tavoin. Lastenlääkäri voi tutkia pikkupotilaita aina kasvokkain, mutta myös joustavasti ja nopeasti etänä.

Lastenlääkärin chat-palvelu

Pihlajalinna Terveyssovelluksella pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta. Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus sovelluskaupastasi.

Lue lisää: Lastenlääkärin chat-palvelu

Lastenlääkärin etävastaanotto

Lastenlääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa pienen potilaan vaivoja kätevästi vaikka kotisohvalta. Voit keskustella lastenlääkärin kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Varaa aika lastenlääkärin etävastaanotolle verkosta

Lastenlääkärin etävastaanotto lääkärikeskuksessa

Voit varata lastentautien erikoislääkärille etävastaanottoajan lääkärikeskukseen, jolloin lapsen vastaanottaa ensin sairaanhoitaja, joka tekee lapselle tarvittavat tutkimukset etätutkimusvälineistön avulla. Tutkimusten jälkeen sairaanhoitaja lähettää tutkimustulokset lastenlääkärille, joka soittaa sinulle hetken kuluttua.

Varaa soittamalla Pihlajalinnan ajanvarausnumeroon 010 312 010.

Lue lisää lastenlääkärin etävastaanotosta lääkärikeskuksessa

Lue myös