Kun puhallus ja laastari ei riitä, Lasten Pihlajalinnan mukavat ja ammattitaitoiset lastenlääkärit sekä lukuisat muut asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin.

Lasten Pihlajalinna palvelee lapsia ja nuoria kaikissa terveydellisissä kysymyksissä. Meille on helppo tulla, oli vaiva mikä tahansa.

Varaa aika lastenlääkärille verkkoajanvarauksesta tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010

Lastenlääkärin chat-palvelu

Pihlajalinna Terveyssovelluksella pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta. Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus sovelluskaupastasi.

Lue lisää lastenlääkärin chat-palvelusta

Lastenlääkärin etävastaanotto

Lastenlääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa pienen potilaan vaivoja kätevästi vaikka kotisohvalta. Voit keskustella lastenlääkärin kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Varaa aika lastenlääkärin etävastaanotolle verkosta

Lue lisää etävastaanotoista

Palvelut lapsille ja nuorille

Lasten Pihlajalinnan mukavat ja ammattitaitoiset asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin.

Lasten yleiset sairaudet ja vaivat

Lasten Pihlajalinnassa hoidetaan perheen pienempiä monissa vaivoissa. Siirry linkistä verkkoajanvaraukseen valitsemaan itsellesi sopiva aika tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010

Lastenlääkäreitä työskentelee Pihlajalinnan toimipisteissä ympäri Suomen.

Lue lisää lastenlääkärin palveluista

Lasten tapaturmat ja päivystys

Lapsia hoidetaan myös Pihlajalinnan päivystystä ja tapaturmapäivystystä tarjoavissa toimipisteissä sekä Pihlajalinnan sairaaloissa.

Pihlajalinnan yleislääkäripäivystys

Pihlajalinnan tapaturmapäivystys

Lue myös