Lasten Pihlajalinna

Kun puhallus ja laastari ei riitä. Lasten Pihlajalinnan mukavat ja ammattitaitoiset lastenlääkärit sekä lukuisat muut erikois- ja yleislääkärit sekä asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin. Meiltä löydät osaavan asiantuntijan juuri sinun lastasi vaivaavaan ongelmaan.

Lasten Pihlajalinnassa palvelemme 0–18 vuotiaita lapsia ja nuoria kaikissa terveydellisissä kysymyksissä. Meille on helppo tulla, oli vaiva mikä tahansa. Lasten Pihlajalinnassa tehdään paljon erilaisia toimenpiteitä rokotuksista lastenkirurgiaan. Meillä on saatavilla myös laajat tutkimuspalvelut.

Paljon lapsia hoitavia lääkäreitä sekä erikoislääkäreitä

Lastentautien erikoislääkäreitä työskentelee monissa Pihlajalinnan toimipisteissä. Lastenlääkäreiden lisäksi meillä on lapsia hoitavia yleislääkäreitä, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreitä sekä muita asiantuntijoita, jotka palvelevat lapsia ja nuoria kokonaisvaltaisesti. Alle 12-vuotiaalle flunssaoireiselle lapselle voidaan varata aika myös tavalliselle vastaanotolle. Saattajan tulee olla oireeton ja käyttää kirurgista suu-nenäsuojusta käynnin ajan.

›› Varaa aika lapsia hoitavalle yleislääkärille.
›› Varaa aika lapsia hoitavalle korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille.
›› Varaa aika lastentautien erikoislääkärille.

›› Tutustu lastentautien erikoislääkäripalveluihimme.

Lastenlääkärin chat-palvelu puhelimessasi

Lastentautien erikoislääkäri palvelee myös Pihlajalinna Terveyssovelluksessa lastenlääkärin chat-palvelussa arkisin kello 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18. Palvelussa pääset asioimaan suoraan lastenlääkärin kanssa ilman ajanvarausta.

Lastenlääkärin chat-palvelu on 1.–31.7. avoinna seuraavasti:
ma–ti klo 8–20
ke–su klo 8-18

Etävastaanotolla saa apua esimerkiksi näihin vaivoihin:

  • ihottumat
  • infektiot
  • allergiat
  • astma
  • vatsavaivat
  • ylipaino

›› Lue lisää lastenlääkärin chat-palvelusta.

Näin lataat Pihlajalinna Terveyssovelluksen ja aloitat käytön

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.

appstore googleplay