Tapaturmapäivystys

Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan äkillisiä vammoja. Hakeudu mahdollisimman pian hoitoon, jos loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava, nyrjähdys, venähdys tai murtuma.

Tapaturmapäivystykseen voi tulla ajanvarauksella tai ilman. Hoidamme tapaturmapäivystyksessä kaiken ikäisiä potilaita, myös lapsia. Katso tarkemmat tiedot toimipisteen sivuilta.

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Äkillisen sairauden tai lievän tapaturman yllättäessä hakeudu Pihlajalinnan yleislääkäripäivystykseen.

Toimipisteet

Tapaturmapäivystys palvelee seuraavissa lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa

Helsinki

Tampere

Turku

Kuopio

Oulu

Vakuutusasiointi

Teemme sujuvaa yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Varmistamme, että henkilövakuutuksesi korvausasia etenee omaan vakuutusyhtiöösi viipymättä.

Lue lisää: Tietoa vakuutusasiakkaille

Tapaturmalinja päivystää etänä joka päivä

Tapaturmalinjalla saat pikaisesti yhteyden ortopediin videon välityksellä. Videovastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja tapaturmia, venähdyksiä tai pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, jotka eivät välttämättä vaadi fyysistä tutkimista.

Lue lisää: Tapaturmalinja

Lue myös: