Yleislääkäripäivystys

Pihlajalinnan yleislääkäripäivystyksissä kokeneet yleislääkärit auttavat äkillisen sairauden tai lievän tapaturman yllättäessä. Hoidamme kaiken ikäisiä, myös lapsipotilaita. Päivystykseen voi tulla toimipisteestä riippuen joko ajanvarauksella tai ilman. Katso tarkemmat tiedot toimipisteen sivuilta.

Varaa aika yleislääkäripäivystykseen verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Jos loukkaannut tapaturmaisesti, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon tapaturmapäivystykseen.

Etävastaanotolle 24/7

Pihlajalinnan yleislääkärit ja hoitajat päivystävät Pihlajalinna Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vastaanotolle pääset heti ilman ajanvarausta.

Pihlajalinna Terveyssovellus

Toimipisteet

Yleislääkäripäivystys palvelee seuraavissa lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Katso toimipistekohtaiset tiedot.

Helsinki

Kuopio

Tampere

Hämeenlinna

Turku

Oulu

Levi

Milloin päivystykseen?

Hakeudu päivystykseen, jos sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu lievä tapaturma. Päivystyksessä saat nopeasti hoitoa ja sinulle tehdään tarvittavat tutkimukset, kuten laboratorio- ja kuvantamistutkimukset. Ohjaamme sinut myös jatkohoitoon.

Vakuutusasiointi

Teemme sujuvaa yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla jo on korvauspäätös vakuutusyhtiöltäsi, voit tulla suoraan päivystykseen ajanvarauksella tai ilman. Mikäli sinulla ei ole vielä korvauspäätöstä, otathan yhteyden vakuutusyhtiöösi ennen lääkäriin tuloa.

Vakuutusasiointi

Lue lisää: