Lasten päivystys

Pihlajalinnan lasten päivystyksessä kokeneet lastenlääkärimme ja muut asiantuntijat auttavat kaiken ikäisiä lapsipotilaita, vauvoista varttuneempiin nuoriin. Päivystyksessä hoidamme kurkkukipua, kuumetta, vatsavaivoja, allergioita, iho-oireita ja muita perheen pienimpien terveyshuolia. Helsingin Munkkivuoressa sijaitsevaan päivystykseen voit saapua ajanvarauksella, niin arkena kuin pyhänä.

Varaa aika lasten päivystykseen verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Jos lapsi on loukkaannut tapaturmaisesti, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon tapaturmapäivystykseen.

Lastenlääkärin chat-vastaanotolle ilman ajanvarausta

Lastenlääkärin tavoitat myös ilman ajanvarausta Pihlajalinna Terveyssovelluksessa Lastenlääkärin chat-palvelussa. Chat-palvelussa voidaan hoitaa kätevästi monia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista.

Tutustu lastenlääkärin chat-palveluun

Toimipiste

Pihlajalinnan lasten päivystys palvelee Helsingin Munkkivuoressa.

Katso toimipistekohtaiset tiedot: Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Milloin lasten päivystykseen?

Yleisiä syitä lasten päivystykseen hakeutumiseen ovat flunssa, kurkkukipu, kuume, silmätulehdus, vatsavaivat, allergiat ja iho-oireet. Päivystyksessä perheen pienimmät saavat nopeasti hoitoa ja heille tehdään tarvittavat tutkimukset. Ohjaamme pienen potilaan myös tarvittaessa jatkohoitoon.

Vakuutusasiointi

Teemme sujuvaa yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Olethan yhteydessä vakuutusyhtiöösi korvauspäätöksiin liittyen.

Vakuutusasiointi

Lue lisää: